NABA Fashion Design Master Bursu

NABA 2 yıllık Fashion Design master programı için burs yarışmasının sponsoru fermuar markası Lampo. Öğrencilerden içinde aksesuarların da yer aldığı 4 looktan oluşan mini bir koleksiyon hazırlamaları isteniyor.  İstedikleri konuda olabilir. Konu kısıtı yok. “Made in Italy” kavramına özen gösteren bir içerikte olmalı. Bu kavramın ne anlama geldiğini iyice araştırın. İpucu vermek gerekirse endüstri, el işçiliği, ustalık, yaratıcılık ve teatral sunum. Koleksiyonda mutlaka fermuarlar yer almalı. Hem fonksiyonel anlamda, hem de estetik anlamında. Lampo firmasını detaylıca analiz edin.

Proje formatı en fazla 20 slayttan oluşan ve tek pdf halinde. Şu aşamalardan oluşmalı: Kapak, moodboard, colleciton overview, development, visualisation ve kaynakça. Orjinal burs metnini aşağıdaki formu doldurup bizden isteyin.

Proje dışında hazırlanacak belgeler: Portfolyo, başvuru formu, CV, pasaport kopyası, transkript, diplomaya ya da öğrenci belgesi, motivasyon mektubu.

Burs Takvimi

Son başvuru tarihi16 Nisan 2021
Kazananların açıklanması27 Nisan 2021
Kazananların kayıt olması4 Mayıs 2021

%50 burs ile eğitim ücreti (yıllık) 9.240 Euro oluyor. 2. yıl da burs devam ediyor. 2. yıl bursun devam etmesi için belli bir ortalama şartı gerekmektedir.

Vera Eğitim, NABA’nın 13 yıldır resmi Türkiye temsilcilik ofisidir. Öğrencilerimizden hiçbir aşamda ücret almayız. Burs yarışmasına katılmak isteyen öğrencilerle beraber düzenli bir çalışma yürütüyoruz. Portfoliolarını revize edilmesi ve projelerin hazırlanması aşamasında birlikte brainstorming yapıyoruz. NABA ile ilgili her türlü sorunuz için bize çekinmeden yazabilirsiniz. Son olarak pandemi dönemi daha çok burs verildiğini ve bu dönemin fırsata çevrilme imkanı sağladığını hatırlatalım. Katılacak öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Fashion Design, NABA, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın