Polimoda Üniversite Programları

Floransa’da yer alan İtalya’nın en önemli üniversitelerinden Polimoda’nın 2021 üniversite programları ve ücretleri belli oldu.

Polimoda, Salvatore Ferragamo ailesine ait, Floransa’nın Arno Nehri kıyısında yer alan köklü bir moda üniversitesi. Son yıllarda başarılarıyla öne çıkan bir Polimoda’nın 2021- 2022 üniversite program listesi duyuruldu.

Polimoda Üniversite Eğitimleri

Fashion Business

Fashion Marketing Management

Fashion Art Direction

Fashion Design

Fashion Technology

Fashion Styling

Fashion Accessories Design

Bütün programların eğitim dili İngilizce. Fashion Business, Fashion Design ve Fashion Art Direction 4 yıl sürüyor, diğerleri 3 yıl. Eğitim ücretleri yıllık 18000 Euro.

Bu sürede merak edenler vardır. Polimoda’da okul açıldı mı? Bu sene eğitim pandemiden dolayı nasıl devam ediyor İtalya’da? Floransa diğer şehirlere göre nüfusu daha az olan küçük bir şehir. Polimoda’da eğitim fiziki olarak devam ediyor şu an. Diğer şehirlerdeki üniversiteler gibi komple online veya blended değil. Polimoda’da üniversite 2. sınıf okuyan öğrencilerimizden memnun olduklarına dair haberler alıyoruz.

Vera Eğitim olarak uzun yıllardır Polimoda’nın resmi Türkiye temsilciliğini yürütüyoruz. Tamamen ücretsiz danışmanlık veriyoruz. Desteğimiz öğrencimize uygun olan program seçimi, bu bölüme girebilmek için evrakların hazırlanması, mülakat ve sınavlarda destek, kabul alan öğrencilerimiz için kayıt prosedürleri ve son olarak 2 aşamalı konsolosluk ve eğitim vizesi süreçlerinden oluşuyor.

Detaylı bilgi için CV’nizle beraber bize email gönderebilirsiniz. vera@veraedu.com

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Fashion business, Fashion Design, Fashion management, Fashion Styling, Polimoda, Vera Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın