Domus Academy öğrencileri için yeni workshoplar

Domus Academy öğrencileri için yeni workshoplar

Domus Academy öğrencilerine ünlü şirketlerle gerçek projeler üzerinde çalışma imkanı sunuyor. Geçtiğimiz ay master öğrencileri için 6 yeni workshop düzenlendi.

Stratejik Marka Yönetimi (Strategic Brand Management) atölyesi Moncler işbirliği ile yapıldı. Öğrenciler, müşteri hizmetleri faaliyetleri için markanın önemli bir unsuru olarak perakende mükemmelliği stratejisi üzerinde çalışmaya başladı.

Moda alanı öğrencileri iki farklı atölyede çalıştılar: Fashion Styling and Fashion Brand Management. İlk atölye IODonna – RCS Medya Grubu ile işbirliği içinde oldu ve moda dergilerinin dijital geleceğini araştırdılar. İkincisi, Salvatore Ferragamo markasıyla işbirliği içerisinde, Ferragamo’nun pazarlamaya yönelik sürdürülebilirlik konusundaki çabalarına hitap eden bir projeydi.

The Urban & Landscape workshopu Bogliasco Belediyesi işbirliği ile yapıldı. Workshopta belediyenin kıyılarının yeniden düzenlenmesi için bir proje hazırlandı.

The Identity Design workshopunda öğrenciler yeni bir marka olan Condé Nast LISA için konsept ve senaryolar geliştirdiler.

The Experience Design workshopu Repower işbirliği ile başlatıldı. Öğrenciler bu workshopta gelecekteki kentsel hareketlilik senaryoları üzerinde çalışacak ve kaynakları verimli kullanan yeni çözümler önerdiler.

Domus Academy master programları ile ilgili detaylı bilgi almak için aşağıdaki formu doldurup bize iletebilirsiniz. Vera Eğitim, Domus Academy Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık