NABA FINAL FASHION SHOW 2018

NABA Fashion Design the Final Fashion Show, 22 Haziran’da gerçekleşti.

NABA Fashion Design üniversite ve Fashion and Textile Design master öğrencileri, koleksiyonlarını Milano’da gerçekleşen podyumda sergileme fırsatına sahip oldular.

Lisans öğrencileri Nicoletta Morozzi’nin önerdiği “CULT – From Gods to Goods” teması üzerinde çalışarak kıyafetlerini oluşturdular. Gazetecilerin ve tanınmış şirketlerin profesyonellerinin oluşturduğu prestijli bir jüri, podyum için en iyi projeleri seçti. Yüksek lisans öğrencileri, akademik yıl boyunca gerçekleştirdikleri 17 koleksiyonu sundular.

Etkinliğin tanıtım videosunu youtube kanalımızda bulabilirsiniz.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Fashion Design, NABA, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın