Furniture Design master bursu

Furniture Design Polimi.pngPolitecnico di Milano’nun 1 yıllık İngilizce (60 ECTS, stajlı) masterlarından Kasım 2018 başlangıçlı Furniture Design programı için 4 öğrenciye %25 burs verilecek.

Bursa katılmak için ayrıca bir proje hazırlamak gerekmiyor. Mevcut portfolionuz ile başvurmanız yetiyor. Ayrıca İngilizce konusunda yeterli olmalı ve motivasyona dayalı Skype mülakatında başarılı olmalısınız.

Master programının ücreti 12 500 Euro. Bursa başvuru belgesini edinmek ve portfolio hazırlarken dikkat edilecek noktalarla, mülakat hakkında bilgi edinmek için CV’nizle beraber bize email gönderebilirsiniz: vera@veraedu.com

Vera Eğitim, Polidesign Politecnico di Milano resmi temsilcisi,

0216 504 20 12

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Furniture design, Polidesign, Politecnico di Milano, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın