Domus Academy Interior Design master bursu

Domus Academy iç mimarlık master burs yarışması bu sene de Bitossi Home işbirliği ile açıldı. Yarışmanın konusu:”CAFETERIA INNOVATION / New rituals and experience of the tea and coffee culture.” Katılımcılardan kendi kültürünü yansıtan ve yeni dünyaya uyum sağlayan bir kafetarya/kafe tasarımı yapmaları isteniyor. Konu yoruma açık olduğu için lütfen yarışmanın orjinal metnini bizden isteyin. (vera@veraedu.combilgi@veraedu.com)

Başvuru için neler hazırlanacak?

  • maksimum 2000 karakter (boşluklar dahil) proje açıklaması
  • 2 sayfa A3 boyutunda projeniz
  • portfolyo
  • CV
  • motivasyon mektubu
  • transkript ve diploma/geçici mezuniyet belgesi (Ocak’ta mezun olacaklardan öğrenci belgesi isteniyor)
  • Domus Academy başvuru formu

Son başvuru tarihi ne zaman?

Son başvuru tarihi 15 Eylül Cuma. O güne kadar istenen tüm belgeler bir PDF dosyası şeklinde vera@veraedu.com ve bilgi@veraedu.com adresine iletilecek.

Burs oranları ne kadar?

Eğitim ücreti üzerinden birer kişiye %60, %50, %40 burs, 2 kişiye ise %20 burs verilecek. Eğitim ücreti 28.600€. EU öğrenciler için 16.990€.

Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Burs sonuçları email yoluyla 6 Ekim’de açıklanacak.

Yarışmaya katılmak için başvuru formunu ve orjinal burs metnini aşağıdaki bilgi talep formunu doldurarak ya da bize CV’nizi email atarak isteyebilirsiniz. Vera Eğitim Domus Academy Türkiye resmi temsilcisidir. Danışmanlık hizmetimiz ücretsizdir.(vera@veraedu.com ve bilgi@veraedu.com)

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Domus Academy, Interior Design, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın