• Okul broşür ve web sayfalarından çoğu zaman bölüm içeriklerini anlamak kolay olmuyor. Moda alanında üniversite veya yüksek lisans eğitimi alan bir öğrenci genellikle önce moda tasarımına ardından da moda yönetimi fashion business, fashion management gibi programlara yöneliyor. Oysa neredeyse iş garantili diyebileceğimiz, sektörde en çok eleman açığı bulunan bir bölüme ihtiyaç var ki bunu da ilk defa lisans düzeyinde Domus Academy açmış: Fashion Product Management bölümü

    Fashion product manager ne iş yapar? Bu bölümde neler öğrenilir gibi sorulara detaylıca yanıt vermeye çalışacağız bugün. Tek cümleyle Fashion Product çalışanları tedarik zincirinin optimizasyonunu sağlamakla görevli. Yani bir marka bir ürün ürettirecekse, bu ürünün üreticiye anlatılması, malzemesinin seçimi, prototipinin kontrolü ve kreatif direktöre uygun iletişim diliyle aktarılması, ürünün üretim zamanlamasının yapılması, mevsimine zamanına yetişmesi, maliyetinin kurtarması, mümkünse sürüdürülebilir olması, son nihai ürünün kontrolü vb gibi tüm üretim sürecinin optimizasyonu ve bu süreç boyunca dahil olan bütün departmanlar arası koordinasyonun sağlanması. Yani hem temel tasarım bilgisine sahip olup kreatif direktörün dilinden anlamak, trendlere hakim olup, dönemin ruhunu koklayabilmek diğer yandan da merchandiserlar ile konuşup analitik beceriyle istenilen maliyette ve zamanda ürünleri çıkarmak Fashion Product Manager’ın görevleri arasında.

    Tekrar özetleyecek olursak, Fashion Product Management bölümü, öğrencilerine hem zamanın ruhunu yakalayacak estetik anlayışına sahip olmalarını, hem de üretim süreçlerinin optimizasyonunu sağlayacak rasyonel ve teknik becerilere sahip olmalarını hedefleyen bir bölüm.

    Domus Academy’deki lisans programında ilk yıl bizdeki Sabancı Üniversitesi’nde olduğu gibi genel moda dersleri okutuluyor. (İlk 3 dönem). Hemen ardından branşlaşma başlıyor. 3 ayrı branşlaşma var. Moda tasarımı, moda yönetimi ve yukarıda bahsettiğimiz fashion product management bölümü. İlk 3 dönem genel dersler alındığından Domus Academy öğrencileri temel kalıp, fitting ve temel dikiş bilgilerine de sahip oluyorlar. Böylece ürün sürecini yönetirken daha konuya hakim oluyorlar. Fashion Product Management branşlaşmasında ise manufacturing planning (üretim planlama), Supply Chain management (tedarik zinciri yönetimi), distribution systems ve sustainability and innovation gibi dersler alıyorlar. Domus Academy İtalya’da lisans düzeyinde Fashion Product Management eğitimini veren tek okul. Malesef 2025- 2026 akademik yılı kayıtları doldu. Şu an 11. sınıfta okuyanlar Mayıs ayında açılacak erken kayıt sürecine girerek başvurularını tamamlayabilirler.

    Bu bölüm ile ilgili Vogue Italia’da Domus Academy Moda bölüm başkanı Gianfranco Olivotto’nun bir makalesi yayınlandı. Yazı italyanca olsa da merak edenler için linkini paylaşıyorum:

    https://www.vogue.it/article/fashion-product-manager-chi-e-cosa-fa-come-diventarlo

    Yüksek lisans düzeyinde ise Fashion Product Management eğitimini Marangoni veriyor. Başvuruları hala devam ediyor. Bilgi almak isteyenler [email protected] adresinden bize ulaşabilir veya aşağıdaki formu doldurabilir. Son olarak yine Aralık ayındaki eğitimde dinlediğim bir somut bilgiyi paylaşayım. Ermenegildo Zegna’da 2 tane moda tasarımcısına, 98 tane fashion product management sorumlusu tekabül ediyor. Moda ilanlarını incelediğinizde en çok profesyonel ihtiyacının süreci takip etmekte dikkatli, hem tasarım anlayışına sahip hem de analitik düşünme becerisine sahip fashion product management eğitimine sahip kişiler olduğunu görüyoruz.


  • Istituto Marangoni burs başvurusu

    Marangoni üniversite ve master programları için son bir burs yarışması açtı. Ekim 2025 başlangıçlı bütün programlar için geçerli olan yarışmaya başvurular 23 Mart 2025’e kadar sürecek. Avrupa kampüsleri için 5000 Euro, Londra kampüsü için 5000 Pound ve Dubai kampüsü için 20000 AED’ye kadar burs veriliyor. 

    Burs yarışmasına katılma için gerekli evraklar:
    CV, pasaport, transkript, öğrenci belgesi (veya hazırsa diploma), portfolyo veya management bölümleri için essay, imzalı motivasyon mektubu, master programları için 2 adet referans mektubu, IELTS İngilizce dil belgesi.

    Belgeleri [email protected] veya [email protected] adreslerine emaille iletiyorsunuz.

    Sonuçlar başvuru sırasına göre, başvurunuz iletildikten belirli bir süre sonra geliyor. Burs kazanan öğrencilere bursu kabul edip kayıt olmak için 5 iş günü süre veriliyor. Bu süre içerisinde enrollment fee yatırılmalı ve kayıt formu iletilmeli. Yoksa burs yanıyor. Sorularınız için aşağıdaki formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz. Vera Eğitim, Marangoni Türkiye partneridir.


  • Son yılların yükselen temalarından Sürdürülebilirlik master eğitimi için seçilen alanlardan biri haline geldi. Şirketlerde bu departmanların açılması ve eleman ihtiyacının oluşmasıyla özellikle management okulları program listelerinde Sustainability masterları eklediler.

    Bugün Politecnico di Milano Graduate School of Management’taki sürdürülebilirlik masterlarına bakacağız. Polimi Gsom’da bu alandaki masterlar şöyle:

    • Environmental Sustainability and Circular Economy
    • Sustainability Management and Corporate Social Responsability

    Bu 2 masterın detayına girmeden önce şu önemli bilgiyi paylaşalım. Politecnico di Milano Business School B Corp sertifikası almış bir üniversite. Sadece sürdürülebilir firmaların zorlukla alabildiği bu sertifika nedir diye soracak olanınız varsa aşağıda 2 tane link paylaşıyorum:

    https://www.oggusto.com/business/b-corp-sirket-nedir

    Şimdi gelelim 2 yüksek lisansın farkına. İlki Circular economy olan daha sayısal içerikliyken, ikincisi daha sözel içerikli. Eğer şirketler nasıl israftan kurtulur, nasıl hem karlı hem de çevreye duyarlı olur gibi bir alanla ilgiliyseniz ilkini seçmelisiniz. Eğer organizasyonel anlamda şirketlerin sürüdürlebilir olması merak alanınız ise (örneğin HR ile ilgiliyseniz) 2. master sizin için doğru tercih.

    Bu kadar önemli bir sertifikayi Avrupa’da ilk alan okul olan Polimi Gsom sürdürülebilirlik alanında yüksek lisans yapmak için bizce en doğru tercih. 60 ECTS kredi denkliği olan masterlar Eylül ayında 1 aylık online eğitimle başlıyor. Ekim sonu Kasım başı fiziki eğitimie geçiliyor. Online eğitimde genel işletme bilgileri veriliyor. Toplam master 12 ay sürüyor. 9 ay ders, 3 ay kadar proje çalışması veya staj yapılıyor.

    Sürdürülebilirlik üzerine master yapmak isteyenler aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçebilir. Vera Eğitim olarak uzun yıllardır Polimi Gsom’un Türkiye resmi temsilcisiyiz. Danışmanlık hizmetimiz ücretsiz. [email protected]


  • NABA Eylül dönemi master programları için beklenen burs başvuruları açıldı. Bursa başvuru için ek bir proje/çalışma istenmiyor. Var olan portfolyonuz ile burs başvuru yapabiliyorsunuz.

    Naba burs başvurusu

    Burs başvurusu için hangi belgeler hazırlanacak?

    Naba başvuru formu
    CV
    Öğrenci belgesi (Mezun iseniz üniversite diploması)
    Transkript
    Pasaport kopyası
    Motivasyon mektubu
    Portfolyo
    Essay (Sadece portfolyo gerektirmeyen bölümler için. Contemporary Art Markets, Social Design, Fashion Digital Marketing, Sustainable Innovation Communication, Luxury Brand Management)
    İngilizce belgesi. Yoksa sonradan iletebiliyoruz.

    Burs miktarı ne kadar?

    Bursa başvuru yapanlara 7.000 Euro’ya kadar burs verilecek.
    2 senelik master eğitim ücreti 21.600 Euro. En yüksek burs ile senelik eğitim ücreti 14.600 Euro oluyor. Burs ortalama şartı ile 2. ve 3. seneye de devam ediyor.
    1 senelik master eğitim ücreti 23.000 Euro. En yüksek burs ile eğitim ücreti 16.000 Euro oluyor.

    Burs başvuru için önemli tarihler neler?

    Bursa başvuru için son tarih 27 Şubat. Sonuçlar açıklandığında 1 hafta süre veriliyor. Burslu kabulü tutmak için 5.000 Euro kayıt ücretini bu süre içinde ödemek gerekiyor. Yoksa burs yanıyor.

    Burs hangi bölümler için geçerli?

    NABA master programları

    Bursu sonraki dönemlere aktarmak mümkün değil. Diğer sorularınız için, burs metnini edinmek, başvuru formunu edinmek için aşağıdaki formu doldurun. Vera Eğitim NABA Türkiye resmi kayıt ofisi, ücretsiz danışmanlık. Vera Eğitim bütün öğrencilere başarılar diler.


  • NABA Eylül dönemi üniversite programları için beklenen burs başvuruları açıldı. Bursa başvuru için ek bir proje/çalışma istenmiyor. Var olan portfolyonuz ile burs başvuru yapabiliyorsunuz.

    Burs başvurusu için hangi belgeler hazırlanacak?

    Naba başvuru formu
    Burs başvuru formu
    Öğrenci belgesi (Mezun iseniz lise diploması)
    Transkript
    Pasaport kopyası
    Motivasyon mektubu
    Portfolyo
    IELTS belgesi. Yoksa sonradan iletebiliyoruz.

    Burs miktarı ne kadar?

    Bursa başvuru yapanlara senelik eğitim ücreti 21.600 Euro üzerinden 7.000 Euro’ya kadar burs verilecek. En yüksek burs ile senelik eğitim ücreti 14.600 Euro oluyor. Burs ortalama şartı ile 2. ve 3. seneye de devam ediyor.

    Burs başvuru için önemli tarihler neler?

    Son başvuru tarihi18 Mart 2025
    Bursun açıklanma tarihi3 Nisan 2025
    Burslu kayıt için son tarih10 Nisan 2025

    Burs hangi bölümler için geçerli?

    NABA üniversite programları

    Burs kazanan öğrencilerin kayıt için son tarih olan 10 Nisan’da 5.000 Euro kayıt ücretini ödemeleri gerekiyor. Bursu sonraki dönemlere aktarmak mümkün değil. Diğer sorularınız için, burs metnini edinmek, burs başvuru formunu edinmek için aşağıdaki formu doldurun. Vera Eğitim NABA Türkiye resmi kayıt ofisi, ücretsiz danışmanlık. Vera Eğitim bütün öğrencilere başarılar diler.


  • Eylül 2025 başlayacak 1 senelik Domus Academy Business Design master programı ile ilgili burs bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

    Domus Academy Business Design master bursu

    Bu master programıyla ilgili genel bilgi verir misiniz?

    Domus’un Business Design master programı 1 yıl sürüyor. Yüzde yüz İngilizce. Toplam 5 modülden oluşuyor. Son modül staj. Her öğrenciye mutlaka staj organize ediliyor. Diğer modüllerde ise gerçek firmalarla gerçek projeler yapılıyor. Tamamen uygulamalı ve iş hayatına yönelik bir eğitim. 60 ECTS’lik tanınan bir master olduğundan okul bittikten sonra oturma iznini 1 yıl daha uzatma imkanı veriyor. Bu vizeye iş arama vizesi deniyor.

    Proje konusu nedir?

    Burs proje konusu: “Visionary Ventures: Redefining Market Boundaries for Innovative Businesses”. Bursa başvuru yapacaklardan referans ve vaka çalışması olarak tanımlanan yeni bir şirket veya girişime (son 5 yıl içinde kurulmuş) odaklanan bir proje geliştirmeleri isteniyor. Projede şirket veya girişimin kendi alanında neden ilham verici bir örnek teşkil ettiği açıklanmalıdır. Orjinal burs metni yoruma açık olduğundan mutlaka bizden metni isteyin: [email protected], [email protected]

    Bursa katılmak için hangi belgeler gerekiyor? Nereye yükleniyor?

    Burs başvurmak için gerekli belgeler proje, motivasyon mektubu, başvuru formu, CV, pasaport, IELTS veya üniversitede yüzde yüz İngilizce eğitim alındığına dair belge, diploma veya öğrenci belgesi, transkript. Bütün belgeler maille [email protected], [email protected] adreslerine iletiliyor.

    Okulun normal ücreti nedir? Burs oranları nasıl?

    Domus Academy Master
    Eğitim ücreti 28.500 Euro
    Burs miktarıBurslu eğitim ücreti
    5.000 Euro23.500 Euro
    6.000 Euro22.500 Euro
    7.000 Euro21.500 Euro
    8.000 Euro20.500 Euro
    Domus Academy Double Award Master
    Eğitim ücreti 32.500 Euro
    Burs miktarıBurslu eğitim ücreti
    5.000 Euro27.500 Euro
    6.000 Euro26.500 Euro
    7.000 Euro25.500 Euro
    8.000 Euro24.500 Euro

    Burs başvuru için önemli tarihler neler?

    Son başvuru tarihi28 Şubat 2025
    Bursun açıklanma tarihi23 Mart 2025
    Masterın başlangıç tarihi09 Eylül 2025

    Master eğitimi 9 Eylül’de başladığından yarışmaya sadece mezunlar veya bu tarihe kadar mezun olacaklar katılabiliyor. Bursu sonraki dönemlere aktarmak mümkün değil. Diğer sorularınız için, burs metnini edinmek, burs başvuru formunu edinmek için aşağıdaki formu doldurun. Vera Eğitim Domus Academy Türkiye resmi kayıt ofisi, ücretsiz danışmanlık. Vera Eğitim bütün öğrencilere başarılar diler.


  • Eylül 2025 başlayacak 1 senelik Domus Academy Fashion Design master programı ile ilgili burs bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

    Domus Academy Fashion Design master bursu

    Bu master programıyla ilgili genel bilgi verir misiniz?

    Domus’un Fashion Design master programı 1 yıl sürüyor. Yüzde yüz İngilizce. Toplam 5 modülden oluşuyor. Son modül staj. Her öğrenciye mutlaka staj organize ediliyor. Diğer modüllerde ise gerçek firmalarla gerçek projeler yapılıyor. Tamamen uygulamalı ve iş hayatına yönelik bir eğitim. 60 ECTS’lik tanınan bir master olduğundan okul bittikten sonra oturma iznini 1 yıl daha uzatma imkanı veriyor. Bu vizeye iş arama vizesi deniyor.

    Proje konusu nedir?

    Burs proje konusu: “FUTURE THREADS: Innovating Fashion for a Changing World”. Yarışmacılardan yaratıcılığı, yenilikçiliği ve sorumluluğu bir araya getirerek ele alan bir moda koleksiyonu yaratmaları isteniyor. Orjinal burs metni yoruma açık olduğundan mutlaka bizden metni isteyin: [email protected], [email protected]

    Bursa katılmak için hangi belgeler gerekiyor? Nereye yükleniyor?

    Burs başvurmak için gerekli belgeler proje, portfolyo, motivasyon mektubu, başvuru formu, CV, pasaport, IELTS veya üniversitede yüzde yüz İngilizce eğitim alındığına dair belge, diploma veya öğrenci belgesi, transkript. Bütün belgeler maille [email protected], [email protected] adreslerine iletiliyor.

    Okulun normal ücreti nedir? Burs oranları nasıl?

    Domus Academy Master
    Eğitim ücreti 28.500 Euro
    Burs miktarıBurslu eğitim ücreti
    5.000 Euro23.500 Euro
    6.000 Euro22.500 Euro
    7.000 Euro21.500 Euro
    8.000 Euro20.500 Euro
    Domus Academy Double Award Master
    Eğitim ücreti 32.500 Euro
    Burs miktarıBurslu eğitim ücreti
    5.000 Euro27.500 Euro
    6.000 Euro26.500 Euro
    7.000 Euro25.500 Euro
    8.000 Euro24.500 Euro

    Burs başvuru için önemli tarihler neler?

    Son başvuru tarihi28 Şubat 2025
    Bursun açıklanma tarihi23 Mart 2025
    Masterın başlangıç tarihi09 Eylül 2025

    Master eğitimi 9 Eylül’de başladığından yarışmaya sadece mezunlar veya bu tarihe kadar mezun olacaklar katılabiliyor. Bursu sonraki dönemlere aktarmak mümkün değil. Diğer sorularınız için, burs metnini edinmek, burs başvuru formunu edinmek için aşağıdaki formu doldurun. Vera Eğitim Domus Academy Türkiye resmi kayıt ofisi, ücretsiz danışmanlık. Vera Eğitim bütün öğrencilere başarılar diler.


  • Eylül 2025 başlayacak 1 senelik Domus Academy Fashion Management master programı ile ilgili burs bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

    Domus Academy Fashion Management master bursu

    Bu master programıyla ilgili genel bilgi verir misiniz?

    Domus’un Fashion Management master programı 1 yıl sürüyor. Yüzde yüz İngilizce. Toplam 5 modülden oluşuyor. Son modül staj. Her öğrenciye mutlaka staj organize ediliyor. Diğer modüllerde ise gerçek firmalarla gerçek projeler yapılıyor. Tamamen uygulamalı ve iş hayatına yönelik bir eğitim. 60 ECTS’lik tanınan bir master olduğundan okul bittikten sonra oturma iznini 1 yıl daha uzatma imkanı veriyor. Bu vizeye iş arama vizesi deniyor.

    Proje konusu nedir?

    Burs proje konusu: “Fashioning Inclusivity: Strategies for a Diverse Future”. Yarışmacılardan moda endüstrisinde çeşitliliği ve kapsayıcılığı teşvik etmek için kapsamlı bir strateji geliştirmeleri isteniyor. Başvuru yapacaklardan projelerinde brand positioning, supply chain inclusivity, retail accessibility ve community engagement gibi temel alanları ele almaları isteniyor. Orjinal burs metni yoruma açık olduğundan mutlaka bizden metni isteyin: [email protected], [email protected]

    Bursa katılmak için hangi belgeler gerekiyor? Nereye yükleniyor?

    Burs başvurmak için gerekli belgeler proje, motivasyon mektubu, başvuru formu, CV, pasaport, IELTS veya üniversitede yüzde yüz İngilizce eğitim alındığına dair belge, diploma veya öğrenci belgesi, transkript. Bütün belgeler maille [email protected], [email protected] adreslerine iletiliyor.

    Okulun normal ücreti nedir? Burs oranları nasıl?

    Domus Academy Master
    Eğitim ücreti 28.500 Euro
    Burs miktarıBurslu eğitim ücreti
    5.000 Euro23.500 Euro
    6.000 Euro22.500 Euro
    7.000 Euro21.500 Euro
    8.000 Euro20.500 Euro
    Domus Academy Double Award Master
    Eğitim ücreti 32.500 Euro
    Burs miktarıBurslu eğitim ücreti
    5.000 Euro27.500 Euro
    6.000 Euro26.500 Euro
    7.000 Euro25.500 Euro
    8.000 Euro24.500 Euro

    Burs başvuru için önemli tarihler neler?

    Son başvuru tarihi28 Şubat 2025
    Bursun açıklanma tarihi23 Mart 2025
    Masterın başlangıç tarihi09 Eylül 2025

    Master eğitimi 9 Eylül’de başladığından yarışmaya sadece mezunlar veya bu tarihe kadar mezun olacaklar katılabiliyor. Bursu sonraki dönemlere aktarmak mümkün değil. Diğer sorularınız için, burs metnini edinmek, burs başvuru formunu edinmek için aşağıdaki formu doldurun. Vera Eğitim Domus Academy Türkiye resmi kayıt ofisi, ücretsiz danışmanlık. Vera Eğitim bütün öğrencilere başarılar diler.


  • Eylül 2025 başlayacak 1 senelik Domus Academy Fashion Styling and Visual Merchandising master programı ile ilgili burs bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

    Domus Academy Fashion Styling and Visual Merchandising master bursu

    Bu master programıyla ilgili genel bilgi verir misiniz?

    Domus’un Fashion Styling and Visual Merchandising master programı 1 yıl sürüyor. Yüzde yüz İngilizce. Toplam 5 modülden oluşuyor. Son modül staj. Her öğrenciye mutlaka staj organize ediliyor. Diğer modüllerde ise gerçek firmalarla gerçek projeler yapılıyor. Tamamen uygulamalı ve iş hayatına yönelik bir eğitim. 60 ECTS’lik tanınan bir master olduğundan okul bittikten sonra oturma iznini 1 yıl daha uzatma imkanı veriyor. Bu vizeye iş arama vizesi deniyor.

    Proje konusu nedir?

    Burs proje konusu: “Visualising A/W 25-26 Trends: Styling and Retail Design Challenge”. Yarışmacılardan 25-26 Sonbahar/Kış moda koleksiyonlarından bir trendi yakalayan görsel bir içerik oluşturması isteniyor. Orjinal burs metni yoruma açık olduğundan mutlaka bizden metni isteyin: [email protected], [email protected]

    Bursa katılmak için hangi belgeler gerekiyor? Nereye yükleniyor?

    Burs başvurmak için gerekli belgeler proje, portfolyo, motivasyon mektubu, başvuru formu, CV, pasaport, IELTS veya üniversitede yüzde yüz İngilizce eğitim alındığına dair belge, diploma veya öğrenci belgesi, transkript. Bütün belgeler maille [email protected], [email protected] adreslerine iletiliyor.

    Okulun normal ücreti nedir? Burs oranları nasıl?

    Domus Academy Master
    Eğitim ücreti 28.500 Euro
    Burs miktarıBurslu eğitim ücreti
    5.000 Euro23.500 Euro
    6.000 Euro22.500 Euro
    7.000 Euro21.500 Euro
    8.000 Euro20.500 Euro
    Domus Academy Double Award Master
    Eğitim ücreti 32.500 Euro
    Burs miktarıBurslu eğitim ücreti
    5.000 Euro27.500 Euro
    6.000 Euro26.500 Euro
    7.000 Euro25.500 Euro
    8.000 Euro24.500 Euro

    Burs başvuru için önemli tarihler neler?

    Son başvuru tarihi28 Şubat 2025
    Bursun açıklanma tarihi23 Mart 2025
    Masterın başlangıç tarihi09 Eylül 2025

    Master eğitimi 9 Eylül’de başladığından yarışmaya sadece mezunlar veya bu tarihe kadar mezun olacaklar katılabiliyor. Bursu sonraki dönemlere aktarmak mümkün değil. Diğer sorularınız için, burs metnini edinmek, burs başvuru formunu edinmek için aşağıdaki formu doldurun. Vera Eğitim Domus Academy Türkiye resmi kayıt ofisi, ücretsiz danışmanlık. Vera Eğitim bütün öğrencilere başarılar diler.


  • Eylül 2025 başlayacak 1 senelik Domus Academy Interaction Design master programı ile ilgili burs bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

    Domus Academy Interaction Design master bursu

    Bu master programıyla ilgili genel bilgi verir misiniz?

    Domus’un Interaction Design master programı 1 yıl sürüyor. Yüzde yüz İngilizce. Toplam 5 modülden oluşuyor. Son modül staj. Her öğrenciye mutlaka staj organize ediliyor. Diğer modüllerde ise gerçek firmalarla gerçek projeler yapılıyor. Tamamen uygulamalı ve iş hayatına yönelik bir eğitim. 60 ECTS’lik tanınan bir master olduğundan okul bittikten sonra oturma iznini 1 yıl daha uzatma imkanı veriyor. Bu vizeye iş arama vizesi deniyor.

    Proje konusu nedir?

    Burs proje konusu: “Rediscover Serendipity”. Algoritmalar giderek daha fazla tercihlerimizi etkiliyor, gördüklerimizi, duyduklarımızı ve keşfettiklerimizi şekillendiriyor. Yarışmaya katılanlardan algoritmik önerilerin ötesinde keşfi teşvik eden, merakı ve keşfi teşvik etmek için tekrarlayan kalıplardan kurtulan bir çözüm tasarlamaları isteniyor. Orjinal burs metni yoruma açık olduğundan mutlaka bizden metni isteyin: [email protected], [email protected]

    Bursa katılmak için hangi belgeler gerekiyor? Nereye yükleniyor?

    Burs başvurmak için gerekli belgeler proje, portfolyo, motivasyon mektubu, başvuru formu, CV, pasaport, IELTS veya üniversitede yüzde yüz İngilizce eğitim alındığına dair belge, diploma veya öğrenci belgesi, transkript. Bütün belgeler maille [email protected], [email protected] adreslerine iletiliyor.

    Okulun normal ücreti nedir? Burs oranları nasıl?

    Domus Academy Master
    Eğitim ücreti 28.500 Euro
    Burs miktarıBurslu eğitim ücreti
    5.000 Euro23.500 Euro
    6.000 Euro22.500 Euro
    7.000 Euro21.500 Euro
    8.000 Euro20.500 Euro
    Domus Academy Double Award Master
    Eğitim ücreti 32.500 Euro
    Burs miktarıBurslu eğitim ücreti
    5.000 Euro27.500 Euro
    6.000 Euro26.500 Euro
    7.000 Euro25.500 Euro
    8.000 Euro24.500 Euro

    Burs başvuru için önemli tarihler neler?

    Son başvuru tarihi28 Şubat 2025
    Bursun açıklanma tarihi23 Mart 2025
    Masterın başlangıç tarihi09 Eylül 2025

    Master eğitimi 9 Eylül’de başladığından yarışmaya sadece mezunlar veya bu tarihe kadar mezun olacaklar katılabiliyor. Bursu sonraki dönemlere aktarmak mümkün değil. Diğer sorularınız için, burs metnini edinmek, burs başvuru formunu edinmek için aşağıdaki formu doldurun. Vera Eğitim Domus Academy Türkiye resmi kayıt ofisi, ücretsiz danışmanlık. Vera Eğitim bütün öğrencilere başarılar diler.