İtalya’da finans masterı

İtalya’da finans masterı düşünenler için İtalya’nın köklü devlet okullarından Politecnico di Milano’nun işletme, ekonomi, finans master programlarının verildiği özel management okulu POLIMI Graduate School of Management’daki iki master programından bahsetmek istiyoruz.

Finacial Risk Management

Fintech, Finance and Digital Innovation

İki master programı da Ekim ayında başlıyor. Master eğitimi 12 ay sürüyor. Master eğitimi 60 ECTS değerinde. Öğrenciler 12 aylık master bitiminde ek 1 sene daha oturma izinlerini uzatabiliyorlar. Bu süreyi iş aramak için kullanabiliyorlar. İki program için de eğitim ücreti 16.500 Euro.

Master programlarının yapısı nasıl?

Finacial Risk Management

Financial Risk Management program yapısı

Fintech, Finance and Digital Innovation

Fintech, Finance and Digital Innovation program yapısı

Başvuru için gerekli belgeleri öğrenmek ve master programlarının içerikleri ile ilgili bilgi almak için aşağıdaki formu doldurup bize iletin, sizi arayalım. Vera Eğitim, POLIMI Graduate School of Management Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Business Administration, economics, MIP, Politecnico di Milano, Vera Eğitim, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar, İtalyan Devlet Okulları kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın