Vera Eğitim öğrencilere özel Domus Academy Interaction Design master bölümünden bir özel ders talebinde bulunduk. Bu tip online dersler, ilgili branşta uzmanlaşmak isteyen ve Avrupa’da nasıl işlendiğine dair fikir edinmek isteyen öğrencilere yeni bir pencereden bakmalarını sağlıyor. Dersleri ücretsiz düzenliyoruz ve her ay bir İtalyan üniversitesinden bir akademisyen ile ders düzenlemeye çalışıyoruz.
Bu ayki online lecture Andrea Desiato tarafından verilecek. Kendisi Politecnico di Torino’da Endüstriyel Tasarım okuduktan sonra Copenhagen’ta Interaction Design alanında yüksek lisans ve çalışmalarda bulunmuş, bugün de Domus Academy Interaction Design ve Service Design bölümlerinin başında yer alan bir akademisyen ve tasarımcı.

Dersin konusu: ve içeriği şöyle:
“AI for Creativity: How Artificial Intelligence is Changing the Design process”
Abstract:
The lecture will document some of the latest AI tools and their possible impact on the design field. Case studies will be presented to illustrate how these tools can serve as collaborative partners in the design process, the potential benefits they offer, and the downsides and challenges they present.
Additionally, the lecture will discuss the ethical considerations involved in using AI tools in design, such as issues related to bias, privacy, and intellectual property.
Etkinlik tarihi 14 Mart Salı TR saatiyle 19:00’da. Katılım ücretsiz ama kayıt olmak gerekiyor. Kayıt olmak için, mezun olduğunuz veya okuduğunuz okul ve bölüm, sınıf, telefon, email ve ad soyad bilgilerini vera@veraedu.com adresine gönderebilir veya aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Onay için aranacaksınız ve ardından size link iletilecek. Şimdiden faydalı olmasını dileriz. Vera Eğitim Domus Academy Türkiye resmi temsilcilik ve kayıt ofisidir.