NABA’da Moda Hukuku masterı

Uzun bir bayram tatili arasından sonra herkese merhaba!

Bugün size daha önce hiç bahsetmediğimiz, bizim için de yeni olan bir master programından bahsedeceğim. NABA’da açılan ve yarı online yarı fiziki eğitim veren 1 yıllık Fashion Law programı. İtalya eskiden sadece tasarım ve moda gibi bölümler için tercih edilen bir ülkeyken bugün tıp, hukuk ve benzer dallarda da öğrenci çekiyor.

NABA’daki moda hukuku masterını tanıtmak istememizin sebebi fiyat avantajı. Biliyorsunuz artık bir çok şey gibi yurt dışında master yapma hayali bir çok öğrenci için imkansız oldu. Euro’nun yükselmesi, pandeminin getirdiği kısıtlayıcı nedenler ve her türlü ekonomik zorluk bunun sebepleri. NABA’daki Fashion Law masterının ücreti 6000 Euro. Derslerin bir kısmı online bir kısmı NABA’da fiziki şekilde veriliyor. İtalyanca olan derslerde simultane tercüme var. Tek problem bu master international öğrencilere vize imkanı vermiyor. Tamamen online olarak eğitim almak mümkün. Ya da ben online olarak tamamlamak istemezseniz, turistik vize ile git gel yaparak bu mastera katılabilirsiniz. Tabi bu durumda vize alma sorumluğu size ait.

Hem hukuk alanında bir seçenek sunuyor olması, hem zaman yaratamayanlar için online bir eğitim sunuyor olması, hem de fiyat uygunluğu ile size alışagelmişin dışındaki bu master programını tanıtmak istedik. Umuyoruz bazı öğrencilere çare olmuştur.

Vera Eğitim olarak, 15 yılı aşkın süredir NABA’nın resmi temsilcisiyiz. Türkiye’deki resmi partneri ve kayıt ofisiyiz. Öğrencilerden ücret almadan çalışıyoruz. Bize okul ve bölümle ilgili her türlü tereddütünüzü sorabilirsiniz. vera@veraedu.com

Bölüm ders programı ve diğer tereddütleriniz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Hayali peşinde koşan herkese başarılar diliyoruz.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Fashion Law, NABA, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın