Magis için masa tasarlıyoruz!! Domus Academy Product Design bursu

Domus Academy Product Design masterının Eylül başlangıcı için burs yarışması açıldı. Yarışmaya sponsor olan firma Magis. Konu çok güncel ve eğlenceli. Başvuru yapacaklar Magis için masa tasarlayacaklar. 🙂

Yarışmanın konusu: Innovative Post-Covid Table System. Konunun başlangıç noktası Covid. Covid zamanı özel hayat ile public hayatımız arasındaki sınır flu hale geldi. Burs başvuru yapacaklardan istenen: Öyle bir mobilya tasarla ki biz bu geçişleri yaşarken o da dönüşsün ve hayatımızı kolaylaştırsın. Mobilya olarak tasarlanması istenen ürün bu özellikleri barındıran bir masa. Konu yoruma açık olduğundan aşağıdaki formu doldurup orjinal burs metnini mutlaka bizden isteyin.

Burs başvuru için önemli tarihler neler?

Son başvuru tarihi25 Mart 2022
Bursun açıklanma tarihi19 Nisan 2022
Masterın başlangıç tarihi8 Eylül 2022

Burs miktarları ne kadar?

Domus Academy Master
Eğitim ücreti 24.900 Euro
Burs miktarıBurslu eğitim ücreti
3.000 Euro21.900 Euro
4.500 Euro20.400 Euro
6.000 Euro18.900 Euro
7.500 Euro17.400 Euro
Domus Academy Double Award Master
Eğitim ücreti 29.000 Euro
Burs miktarıBurslu eğitim ücreti
3.000 Euro26.000 Euro
4.500 Euro24.500 Euro
6.000 Euro23.000 Euro
7.500 Euro21.500 Euro
9.000 Euro20.000 Euro

Burs başvurusu için hangi belgeler hazırlanacak?

Burs projesi, burs başvuru formu, CV, motivasyon mektubu, portfolyo, üniversite diploması (Henüz mezun olmadıysanız öğrenci belgesi ve tahmini mezuniyet belgesi), üniversite transkripti, pasaport kopyası, İngilizce dil belgesi, 2 tane referans mektubu (Sadece Double Award Master için isteniyor.)

Burs başvuru formu ve orjinal burs metni için aşağıdaki formu doldurup bize iletin, sizi arayarak burs ile ilgili detaylı bilgilendirelim. Burs başvurusu için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Burs başvurusu için belgelerin hazırlanmasında sizinle beraber biz de heyecanla çalışıyoruz. Burs belgeleri nasıl hazırlanacak, motivasyon mektubu nasıl yazılacak sizi bilgilendiriyoruz, başvuru formunuzu sizin için hazırlıyoruz. Burs başvurusunun okula iletilmesi, burs sonucuna göre kayıt, vize gibi tüm işlemlerde ücret almadan sizlere destek oluyoruz. Özellikle proje konusu üzerine öğrencilerimizle fikir alışverişi yapıyoruz, düzen anlamında İtalya ne bekler anlatıyoruz.

Öğrencilerimize sunduğumuz artı bir hizmetimiz de burs başvuru tarihinden önce Domus Academy yetkilisi ile onları online görüştürüyoruz. Böylece öğrencimiz başvurusunu tamamlamadan önce direk okuldan projesi ve belgeleri ile ilgili feedback alıyor. Görüşme sonrası son düzenlemeleri yapıp başvurumuzu tamamlıyoruz.

Vera Eğitim Domus Academy Türkiye resmi partneri, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Domus Academy, Product Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın