NABA Media Design and New Technologies online semineri

NABA Creative Technologies (New Technologies for Applied Arts) ve Media Design and Multimedia Arts üniversite programları ile ilgilenenler için güzel bir haberimiz var. Bu hafta bu bölümler için online bir seminer olacak.

Media Design and New Technologies: Are They a New Form of Art

Tarih: 5 Şubat 2021, Cuma günü

Saat: 16:00’da

Süresi: 30 dakika

Seminer Media and New Technologies bölüm başkanı Amos Bianchi tarafından verilecek. Seminerde bu bölümde okuyan öğrencilerden birinin de yorumları paylaşılacak. Seminer sonrası etkinliğe katılanlar sorularını sorabilecek. Katılım ücretisz. Etkinliğe katılmak için aşağıdaki formu doldurup bize iletin, etkinlik kaydınızı oluşturalım. Vera Eğitim – NABA Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Öğrenci geribildirimleri, Bölümler, NABA, Vera Eğitim, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın