Domus Academy Fashion Design master bursu

Domus Academy moda tasarım master programı için bu senenin konu başlığı “You are the next Talent.” Yarışmaya sponsor olan Vogue Talent firması ve Domus Academy yeni yetenekler arıyor.

Bursa başvuru yapacaklar adaylardan kendi yaratıcılıklarını dikkate alarak moda görüşlerini ifade eden bir koleksiyon hazırlamaları isteniyor. Bu koleksiyonda ilham aldıkları şeyleri ve tasarım sürecini gösteren görsel araştırmaları sunmaları önemli. Proje ile ilgili önemli noktaları öğrenmek için bizden mutlaka orjinal metni isteyin. (bilgi@veraedu.com, vera@veraedu.com)

Burs takvimi şu şekilde:

Bursa son başvuru tarihi23 Ekim 2020
Sonuçların açıklanma tarihi29 Ekim 2020
Masterın başlangıç tarihi15 Şubat 2021

Burs miktarları ve okul ücreti şu şekilde:

%60 burs ile okul ücreti11.600 Euro
%50 burs ile okul ücreti14.500 Euro
%40 burs ile okul ücreti17.400 Euro
%20 burs ile okul ücreti23.200 Euro

Orjinal burs metni ve hazırlanacak burs belgeleri için aşağıdaki formu doldurup bize iletebilirsiniz. Bu dönemde harekete geçmek isteyenler, bu dönemi boş geçirmek istemeyenler için burs yarışması çok güzel bir imkan. Master eğitimi Şubat’ta başlayacağından bu yarışmaya sadece mezunlar katılabiliyor. Başvuru yapan sayısı da Ekim dönemine göre daha az oluyor. Bu da bir şans. Aynı zamanda Pandemi sonrası yurtdışına çıkmaya çekinen öğrenci sayısı çok olduğundan, İtalya’daki üniversiteler özellikle yabancı öğrencilere daha sık burs vermeye başladı. İtalya’da master yapma hayaliniz varsa burs yarışmasını değerlendirmenizi tavsiye ederiz!!!

Vera Eğitim – Domus Academy resmi kayıt ofisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Domus Academy, Fashion Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın