İtalya’da master – devam eden burs yarışmaları

İtalya’da master yapmak isteyen ve burs başvurularını takip edenler için bu yazıda devam eden master burslarını derleyelim istedik.

NABA master bursları

Naba Eylül başlangıçlı master programları için ikinci bir burs yarışması açtı. Burs yarışmasına başvuru için portfolyo yeterli, ek bir çalışma istenmemiş. Bursa son başvuru 19 Haziran 2020. Toplamda 20 öğrenciye %25 burs verilecek. Burs ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Domus Academy master bursları

Domus Academy 28 Ekim başlangıçlı master programları için sadece EU vatandaşlarına özel yeni bir burs yarışması açtı. Burs yarışmasına başvuru için portfolyo yeterli, ek bir çalışma istenmemiş. Bursa son başvuru 30 Temmuz 2020. Toplamda 50 öğrenciye %50 burs verilecek. Burs ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki yazımızdan ulaşabilirsiniz.

IED master bursları

IED Ocak 2021 başlangıçlı master programları için yeni bir burs yarışması açtı. Burs yarışmasına başvuru için portfolyo yeterli, ek bir çalışma istenmemiş. Portfolyo gerektirmeyen bölümle ise motivasyon mektubu ile başvuru yapıyor. Bursa son başvuru 22 Eylül 2020. Burs miktarı %50. Burs ile ilgili detaylı bilgiye web sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Link: https://veraedu.com/ied-master-burs-yarismasi/

Burslarla ilgili detaylı bilgi almak için aşağıdaki formu doldurup bize iletebilirsiniz. Vera Eğitim, sadece İtalya’daki üniversiteler ve ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Accessory Design, Architecture, Bölümler, Brand Management, Business Design, Communication Design, Contemporary art markets, Creative Advertising, Design Management, Domus Academy, Fashion Design, Fashion management, Fashion Styling, Graphic Design, IED, information design, Interaction Design, Interior Design, Jewelry Design, NABA, Photography and Visual Design, Product Design, Service Design, Visual Arts and Curatorial Studies, Visual Brand Design, Visual design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın