Creative Advertising master bursu

Naba Creative Advertising master programı için burs başvuruları açıldı. Bursa başvuru yapacaklar bir proje hazırlamaları isteniyor. Lafı fazla uzatmadan hazırlanacak proje ile ilgili önemli bilgileri paylaşalım.

-Naba Creative Advertising burs yarışması “Art Directors Club Italiano” sponsorluğunda açıldı. İlk tavsiyemiz sponsor firmayı mutlaka önden inceleyin. Burs değerlendirme ekibinde bu firmadan da kişiler olacak.

-Yarışmanın konusu “It’s time for a new adventure”. Çocukken izlediğin ve hiç unutamadığın kendi ülkenden bir markanın reklam filmini seç ve bu reklamdan ilham alarak bu ürünü tanıt. Reklamı seçerken dikkat etmeniz gereken reklam filminin hala youtube da olması.

-Projede ürünü tanıtırken firmanın yetkilileri önünde 3 dakika zamanın var ve onları ikna etmen gerekiyor! Sunumu hazırlarken nasıl bir yol izleyeceksiniz bizden orjinal metni istemeyi unutmayın! bilgi@veraedu.com

Burs yarışması ile ilgili genel bilgiler ise şöyle:

NABA YÜKSEK LİSANS BURS TAKVİMİ
Yarışmaya son başvuru24 Nisan 2020
Sonuçların açıklanması8 Mayıs 2020
Kazananların kaydı15 Mayıs 2020
Masterın başlangıcı23 Eylül 2020

Son gün 24 Nisan. O güne kadar projenizi ve diğer belgelerinizi hazırlamanız gerekiyor. Masterın başlangıç tarihi ise 23 Eylül. Yani bu tarihe kadar mezun olmuş olmak gerekiyor.

Ücretler ve burs oranlarıyla ilgili bilgiler ise aşağıdaki gibi:

NABA’nın yüksek lisans ücreti 19.000 Euro. Her bölümden toplam 3 kişiye burs veriliyor. Burs oranları ve bu oranların tekabül ettiği okul ücretleri ise aşağıdaki gibi:

NABA YÜKSEK LİSANS ÜCRETLERİ
KAZANILAN BURS ORANIBURSLU OKUL UCRETI
%50 9.500 Euro
%40 11.200 Euro
%30 13.300 Euro

Sorularınız için ve başvurunuzu beraber hazırlamak için her zaman yardıma hazırız. NABA’nın Türkiye’deki resmi temsilcilik ofisi olduğunu, NABA’nın Türkiye ofisi gibi çalıştığımızı ve hiçbir aşamada öğrencilerimizden ücret almadığımızı hatırlatalım. Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz! Sizden gelecek olan soruları heyecanla bekliyoruz. Unutmayın Türkiye’den her sene en az 1 öğrencimiz NABA bursunu kazanıyor ve biz de bununla gurur duyuyoruz. “Ben kazanamam diye düşünmeyin” Başvurması bedava olan bu yarışmaya mutlaka katılın, tabi planlarınızın arasında İtalya’da master yapmak varsa!

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Creative Advertising, NABA, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın