Dün Roma Quasar Üniversitesi’ndne iki yetkili ofiste misafirimdi. Corona virüsünün bangır bangır yayıldığı Milano ve Kuzey şehirlerinin aksine Roma’dan gelenler oldukça rahattı. Samimi olmak gerekirse sabah eczaneden el dezenfekte suyu alıp girişe koymuştum.
Iade-i ziyaret diyorum, çünkü geçen ay da ben Quasar’a misafir olmuş, eğitim içeriklerini detaylıca dinlemiş ve atolyelerini gezmiştim. Dün ise İstanbul’da yapacağımız aktiviteleri, yeni açılan %50 burs yarışmasını ve yaz kurslarını konuştuk.
Burs yarışması sadece üniversite eğitimleri için geçerli. Üniversite eğitimleri Quasar’da %100 İtalyanca. Yani yarışma daha çok İtalyan Lisesi ve Galileo Galilei öğrencileri için. Son başvuru 22 Mart, ilgilenen olursa bize yazabilir.
Bugün asıl bu yazıda bahsetmek istediğim yacht design yaz kursu. Quasar Üniversitesi Roma’da inanılmaz merkezi bir konumda bulunuyor. 2 haftalık kurs süresince Roma’da dolaşma ve gezme imkanı da bulacaksınız. 2 haftalık yaz kursundan memnun kalırsanız (ki ben olacağınıza emin gibiyim) ardından Kasım 2020’de başlayacak olan Yacht Design master programına başvuruda bulunabilirsiniz. Yacht Design masterının denkliği var ve her öğrencisine staj veriyor.
Günü sonlandırırken Luna çantasından Polaroid fotoğraf makinasını çıkardı. Hem dijital hem de print etme özelliğine sahip bu makinaya bayıldım! İstediğiniz kadar resim çekebiliyorsunuz, beğenmediklerinizi silip, istediğinizi anında basabiliyorsunuz.
İşte bu güzel günden bir anı!
Quasar Üniversitesi ile ilgili her türlü bilgilendirme ve ücretsiz danışmanlık için, üniversitenin remsi kayıt ofisi olan firmamızla iletişime geçebilirsiniz.