8 Şubat Marangoni ile Kalamış Wyndham Otel’deyiz

Her sene İtalyan Üniversitelerini sonbahar ve bahar dönemi misafir ediyoruz. 2020’de ilk aktivitemizi Istituto Marangoni ile Kalamış Wyndham Otel’de yapıyoruz. Marangoni’deki yaz kursları, üniversite ve master programları ile ilgilenen öğrencileri ve velileri etkinliğimize bekliyoruz.

Etkinlik programımız şöyle:

Saat: 11.00 – 12.00 arası Istituto Marangoni’den gelen yetkili Damiano Antonazzo bir sunum yapacak. Sunumda üniversite ile ilgili bilgileri, programları anlatacak.

Saat: 12.00 -14.00 arası isteyen öğrenciler ile bire bir görüşecek. Bire bir görüşmelerde öğrenciler çizimlerini, portfolyolarını gösterip yorum alabilecek. Soruları olanlar sorularını bire bir yetkiliye sorabilecek.

Etkinliğimiz ücretsiz. Etkinliğimize İtalya’da tasarım, moda, grafik alanında eğitim almak isteyen öğrenciler ve veliler katılabilir. Salonda yerimiz kısıtlı olduğundan etkinliğime kayıt yaptırmak önemli. Aşağıdaki formu doldurup etkinlik kaydınızı yapabilirsiniz.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Accessory Design, Bag Design, Bölümler, Brand Management, Design Management, Fashion business, Fashion Buying, Fashion Design, Fashion management, Fashion Startup, Fashion Styling, Furniture design, Graphic Design, Interior Design, Jewelry Design, Marangoni, Product Design, Shoe Design, Visual design, İtalya'da Eğitim, İtalya'da Lise, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın