8-9-10 Kasım InArts’tayız

Instagram 2 Inarts 2019.jpg

8 Kasım İzmir Swissotel’de, 9 Kasım Istanbul Intercontinental Otel’de, 10 Kasım ise Kalamış Whyndam Oteli’nde Inarts Tanıtım Günlerinde olacağız. Vera Eğitim olarak katılacağımız fuarda aşağıdaki okullarımız hakkında bilgi vereceğiz:

İTALYA’DA ÜNİVERSİTE İÇİN

Polimoda

NABA

Marangoni

IULM

İTALYA’DA MASTER İÇİN

Domus Academy

Polidesign – Politecnico di Milano

İtalya’da eğitim almayı planlayan bütün öğrencileri standımıza bekliyoruz. Vera Eğitim bu 6 okulun da Türkiye resmi temsilcilik ofisini yürütmektedir. Bütün işlemlerimiz ücretsizdir. Etkinlik öncesi sorusu olanlar aşağıdaki formumuzu doldurarak bizimle iletişime geçebilirler. Hepinizi bekliyoruz!

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Domus Academy, IULM, Marangoni, NABA, Polidesign, Polimoda, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın