Car Design eğitimi

Araç tasarımına ilgisi olan ve kendisini bu alanda geliştirmek isteyenler için Scuola Politecnica di Design’daki Car Design Tools programından bahsetmek istiyorum. Car Design Tools programı, mühendislik, grafik tasarım, iç mimarlık, endüstriyel tasarım gibi farklı bölümlerden mezun olmuş ama car design alanında uzmanlaşmak isteyenler için güzel bir imkan. Öğrenciler programda araç tasarımı ile ilgili tüm süreci görüyor, hem teorik eğitim hem de proje temelli eğitim bir arada uygulanıyor.

Car Design Tools programında alınan dersler: Car Design Laboratories, Concept Research, Sketching and 2D Representation Techniques, 3D Representation Techniques, Automotive Industry and Design Culture, Elements of Package, Aerodynamics, Architecture, Colours, Materials and Technologies and Modelling.

Başlangıç tarihi Ekim 2019. Eğitim süresi 10 ay. Eğitim dili İngilizce. Eğitim ücreti 11.800€.

Alacağınız derslerin dışında okulun sektör ile bağlantısı da okuyan öğrenciler için güzel bir deneyim. Car Design departmanı Volkswagen ile partner. Teorik ve pratik derslerin yanında Car Design Tools programının içerisinde firma ziyaretleri ve okul etkinlikleri var. Örn. en son öğrenciler Torino’da “Italdesign” firmasını ziyaret etti. Italdesign firması yakın zamanda Volkswagen grubunun bir parçası olmuş. 800 çalışanı Volkswagen için farklı araçlar üzerine çalışıyormuş. Bu gezinin hemen ardından da Car Design Tools öğrencileri Museo Nazionale dell’Automobile ziyaret etme fırsatı yakaladı. Okuldan son yapılan etkinlik ise Alessandro Maccolini (Exterior Chief Designer Alfa Romeo) öğrencilerle buluşması.

Programla ilgili detaylı bilgi almak ve başvuru için hazırlanacak evrakları öğrenmek için aşağıdaki formu doldurup bize iletin, sizi arayalım.

Vera Eğitim – SPD Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Car Design, Genel, SPD, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın