Reklamcılık masterı – BURS yarışması NABA

NABA’nın çok talep gören bölümlerinden 1 yıllık Creative Advertising masterının beklenen burs yarışması açıldı.

Her zamanki gibi NABA’nın burs yarışmasına katılacak olan öğrencilerimize, yarışmanın sponsoru olan firmayı dikkatle inceleyip çalışmalarını, ondan sonra proje için çalışmaya başlamalarını tavsiye ediyoruz. Creative Advertising masterının yarışma sponsoru ADCI, Art Directors Club Italiano.

Ekran Resmi 2019-04-15 11.55.22.png

Yarışma konusu çok eğlenceli.

Çocukken beğendiğiniz bir reklamı seçin (Youtube’ta videosu bulunmalı) Bu reklam tüketicinin hangi duygularını tatmin etmeye yönelik? Verdiği mesaj nedir? Daha sonra seçtiğiniz bu eski reklamı günümğze uyarlayın. Akıllı telefonlar yoluyla iletibilir olsun. Dijital stratejilerin günümüzde önemi nedir? Toplam 10 MB’ı geçmeyecek şekilde tek bir pdf dökümanı hazırlayın.  (Orjinal İngilizce burs metnini bizden istemeyi unutmayın, yoruma açık kısımlar için birebir tercüme yapmadan sadece ana fikri paylaşıyoruz bloğumuzda)

Ekran Resmi 2019-04-15 11.56.28.png

Ekran Resmi 2019-04-15 11.55.11.png

Son başvuru tarihi nedir?

Son başvuru tarihi 10 Mayıs 2019.

Burs oranları nelerdir? Ücretler ne kadara denk geliyor?

Master programının non EU için normal ücreti 17950 Euro. Toplam 5 kişiye burs verilecek. %60, 50 ve 40. Ayrıca iki kişiye mansiyon ödülü olarak %20 burs veriliyor. %60 burs ile ücret 7180 Euro oluyor, %20 burs ile ise 14360 Euro. EU öğrenciler için ücretleri bize sorabilirsiniz.

Sonuçlar ne zaman ve nasıl açıklanıyor?

Sonuçlar 30 Mayıs 2019 tarihinde email yoluyla açıklanıyor.

Bu master programını neden tercih etmeliyim?

NABA’nın Creative Advertising masterı 60 ECTS’e denk gelen, denkliği olna bir masterdır. Bu master her öğrencisine staj organize etmektedir.

 

Detaylı bilgi ve burs başvuru formunu NABA resmi Türkiye kayıt ofisi Vera Eğitim’den alabilirsiniz. vera@veraedu.com

 

 

 

 

 

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Creative Advertising, NABA, İtalya'da Eğitim, İtalyan Kültürü kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın