Haftasonu Domus Academy ve Naba ile Suadiye Oteli’ndeyiz

Bu hafta sonu İtalya’dan misafirimiz var. Domus Academy ve Naba’nın Türk öğrencilerden sorumlu yetkilisi ile Cumartesi günü Suadiye Oteli’ndeyiz.

DOMUS ACADEMY – NABA

Bilgilendirme ve portfolyo değerlendirme

Tarih: 16 Mart 2019, Cumartesi

Konuşmacı: Milan Trivic

Mekan:  Sancak Salonu, Suadiye Oteli

Üniversite ve yaz kursu ile ilgilenen öğrenciler

Saat: 10.00 – 13.00

Master ile ilgilenen öğrenciler

Saat: 14.00 – 17.00

Yerimiz kısıtlı olduğundan lütfen CV’niz ile birlikte bize email atarak etkinliğe kayıt olun.

Kayıt için iletişim: vera@veraedu.com, bilgi@veraedu.com

Vera Eğitim Danışmanlık Bostancı / İstanbul ~ 0216 504 20 12

Blog: http://www.italyada.net ~ Instagram: veraegitim

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Architecture, Bölümler, Brand Management, Business Design, Communication Design, Contemporary art markets, Creative Advertising, Domus Academy, Drawing and painting, Fashion Design, Fashion management, Fashion Styling, Graphic Design, Interaction Design, Interior Design, NABA, Painting and Visual Arts, Photography and Visual Design, Product Design, Service Design, Visual Arts and Curatorial Studies, Visual Brand Design, Visual design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın