Casa Martini tanıtım kampanyası

Domus Academy Visual Brand Design master programı burs yarışması Casa Martini işbirliği ile açıldı. Casa Martini, Torino’da Martini & Rossi’nin tarihi binasında, içerisinde şarap müzesinin de olduğu bir yer. Martini ürünleri dünya çapında çok bilinse de müze ve etkinlik mekanı olarak daha az tanınmaktadır.

Bu noktadan çıkışla bursa başvuru yapanlardan Torino’ya gelen turistleri Casa Martini’ye çekecek bir çalışma yapmaları istenmiş. (Dış alan posterleri, instagram kampanyası, tanıtım etkinlikleri, kartpostallar vb.)

Bu projeyi hazırlarken Casa Martini’yi iyi analiz etmek gerekiyor. Casa Martini, Torino’yu ziyaret eden turistlerin dikkatini nasıl çekebilir? Yeni ziyaretçileri çekmek için Casa Martini’nin hangi özellikleri vurgulanmalıdır? (şarap müzesi, tarihi koleksiyonları, üretim tesisi, ürün tadımı, görsel galeri vb.)

Casa Martini’nin videosu:

Bu proje ile birlikte istenen belgeler ise: portfolyo, CV, başvuru formu, pasaport kopyası, motivasyon mektubu, transkript, diploma ya da öğrenci belgesi. Burs oranları 28.600€ eğitim ücreti üzerinden %40, %50 ve %60. Bursa son başvuru 5 Nisan’da. Bu tarihe kadar proje ve diğer tüm belgeler vera@veraedu.com, bilgi@vearedu.com adreslerine iletilmeli.

Orjinal burs metnini ve başvuru ile ilgili detayları öğrenmek için aşağıdaki formu doldurup bize iletin. Sizi arayıp bilgilendirelim. Vera Eğitim – Domus Academy Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Domus Academy, Visual Brand Design, Visual design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın