Brand Communication master eğitimi

Marka alanında master yapmak isteyenler için güzel bir alternatif. Politecnico di Milano’daki 1 yıllık master programlarından Brand Communication masterı. İtalyanca bilenler ve iş hayatına yönelik uygulamalı bir master programı arayanlar için çok güzel bir imkan.

Başlangıç tarihi: Ekim 2019

Eğitim süresi: 1 yıl

Eğitim dili: İtalyanca

Eğitim ücreti: 11.500€

Master programı 60 ECTS değerinde ve iş hayatına yönelik bir master. Eğitimin içerisinde dersler, seminerler, projeler ve staj imkanı var. Program bu sene 19. editionı açıyor. Master programında okuyanların yorumlarını merak edenler okulun youtube kanalını ziyaret edebilirler.

Brand Communication öğrencisi Valeria Galbiati’nin yorumları

Başvuru için hangi belgeler hazırlanacak, başvuru koşulları neler, programla ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki formu doldurup bize iletebilirsiniz. Vera Eğitim – ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Brand Management, Polidesign, Politecnico di Milano, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar, İtalyan Devlet Okulları, İtalyanca kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın