NABA yeni Genel Müdürü – Donato Medici

galileo-global-education_donatomedici

1999 yılında Milan Üniversitesi’nden Ekonomi alanında mezun olan Donato Medici, yaklaşık 12 yıldır Finans Direktörü olarak Marangoni’de görev aldıktan sonra şimdi Naba’da Genel Müdür olarak görevine devam edecek. 2016 yılında Studialis grubunun bir parçası olan Pole ESG’nin “Bütünleşme Direktörü” olarak görev yapan Medici, Naba’da okul yönetiminden sorumlu olacak.

Galileo Global Education’a katılmadan önce ise Donato, müşteri hizmetleri için teklif yöneticisi ve fiyatlandırma analisti dahil olmak üzere çeşitli görevlerde bulunmuş.

Yeni görevi için ise şunları söylemiş; “ NABA’nın zaten yüksek kalite standartlarını iyileştirmeye devam etmesi için teşvik edici bir zorluk olan bu prestijli ödevi almaktan onur duyuyorum. Bu yeni rolü yerine getirmek ve NABA’nın geleceğine olumlu katkıda bulunmak için gerekli tüm bilgi ve yetenekleri yerine getirmeyi umuyorum. ”

Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

Vera Eğitim – NABA resmi Türkiye temsilcisi

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı NABA, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın