Doğa’nın başarı öyküsü

Bloğumuzda her zaman öğrencilerimizin başarılarına, gururla ve büyük bir mutlulukla yer veriyoruz. Bu başarı hikayelerinden biri de Domus Academy’de Visual Brand Design okuyan öğrencimiz Doğa yani Zion Lacroix..

Dün Milliyet gazetesinde başarı hikayesini okuduğumuzda çok heyecanlandık ve hemen sizlerle paylaşmak istedik. “Kein” isimli online dergi platformundaki  başarı hikayesi ise şöyle;

“Kein, çok farklı bir bakış açısıyla moda, sanat, müzik ve sinema gibi birçok farklı dinamiğe yer veren bir online dergi, platform. Instagram üzerinden yönettikleri ‘Kein’ hesabıyla da bakış açılarını ve duruşlarını çok iyi yansıtıyor ve gerçekten ilham veriyorlar. İstanbul merkezli olarak başladıkları serüven, şu an Milano’da devam ediyor. Geçtiğimiz hafta gittiğim Milano’da, Kein’ın kurucularından Can Uzuner’le buluşup projeleriyle ilgili konuştuk. Can aslında özellikle moda sektörüyle bağlantılı işler yaparak Milano’da çalışmalarını sürdüren ve hedefine ulaşan, başaran; ilham veren bir isim. Yıllar önce eğitim için gittiği Milano’da şimdi bizzat kendisi eğitmen olarak çalışıyor. Ayrıca Kein’ın yönetimini ekibiyle Milano’dan yapıyor. Modaya çok farklı bir taraftan bakan çekimler gerçekleştiriyorlar.

Milano’da yaşayan, yine Domus Academy’de eğitim almış bir diğer başarılı isimse Doğa. Biz onu Zion Lacroix olarak tanıyoruz sosyal medya dünyasından. Video ve fotoğraflarıyla dikkat çekici… Ama asıl fark yarattığı nokta, kendine has edit tekniği. Video projelerini kurgulama yöntemi gerçekten çok özel. Hatta Bulgari markasının projelerinde o da farklı editleriyle Kein ekibiyle çalışıyor. Biz de Milano’da çekimler gerçekleştirdik ve süreç de sonuç da çok başarılı oldu.

Bir Türk olarak Milano’da farklı markalar için çekimler yapmak ve içerikler üretmek kıymetli. Zion Lacroix imzalı daha birçok proje göreceğiz ilerleyen günlerde…

Benim de bir dönem yarı zamanlı yaşadığım Milano, şüphesiz en önemli moda başkentlerinden ve moda eğitimi almak isteyenlerin tüm ekonomik dalgalanmalara rağmen en çok tercih ettiği şehir. Evet dil bilmek, kendini ispat etmek gerek öne çıkmak için.

Ama tüm planlamalarını doğru yapıp, fırsatları iyi değerlendiren böyle isimler görmek de her şeyin mümkün olduğunu gösteriyor.”

Haberin detayları için; http://www.milliyet.com.tr/milano-da-kendini-ispat-eden/cadde/ydetay/2794158/default.htm?fbclid=IwAR3BgL6mevQolUCHVSDQaSxmoSchYEvN-JCemidHd5zEZ6sUK2FE-NlmAO8

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Domus Academy, Visual Brand Design, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın