IED FASHION FILM FESTİVALİ’NDE!

Moda ve film dünyasını birleştiren Fashion Film Festival İstanbul, bu yıl da 3 – 4 Kasım 2018 tarihlerinde KNITSS ana sponsorluğunda ve dördüncü kez seyircisiyle buluşuyor.

İki günlük dev bir etkinlik olarak, her yıl olduğu gibi Tuna Yılmaz tarafından düzenlenen ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan festival, bu yıl da dünyanın dört köşesinden moda devlerini, markaları ve genç tasarımcıları bir araya getirirken, izleyicilerine de atölyeler, sanat enstelasyonları ve partilerle benzersiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

4 Kasım 2018’de IED Roma kampüsünün Moda Okulu Koordinatörü Paola Pattacini bu dev organizasyonda konuşma yapacak.

Katılım tamamen ücretsizdir.

Tarih: 4 Kasım 2018, Pazar Günü

Saat: 16:00

Yer: Zorlu Sahne Sanatları Merkezi

http://www.fashionfilmistanbul.com/

Kaynak: beyazperde.com

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Fashion business, Fashion Buying, Fashion Design, Fashion management, Fashion Styling, IED, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın