IED master programları için erken kayıt indirimi

IED’de master yapmak isteyenler için güzel bir haberimiz var. IED’in ara dönemde Milano, Floransa, Roma ve Torino kampüslerinde başlayan master programları için erken kayıt indirimi imkanı var.

Ocak ve Şubat 2019’da başlayan master programları için erken kayıt indirimi:

30 Ekim’e kadar kayıt ücretini (enrollment fee) ödeyen öğrenciler için tuition fee üzerinden %10 erken kayıt indirimi veriliyor. (Tuition fee ödemesi 14 Aralık’a kadar tamamlanıyor.)

Mart 2019’da başlayan master programları için erken kayıt indirimi:

30 Ekim’e kadar kayıt ücretini (enrollment fee) ödeyen öğrenciler için tuition fee üzerinden %15 erken kayıt indirimi veriliyor. (Tuition fee ödemesi 14 Aralık’a kadar tamamlanıyor.)

Okulun toplam eğitim ücreti: 18.900€ – (3.000€ enrollment fee + 15.900€ tuition fee)

Master programları ve erken kayıt indirimi hakkında bilgi almak için aşağıdaki formu doldurup bize iletin. Vera Eğitim – IED Türkiye resmi temsilcisi

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Brand Management, Car Design, Fashion Design, Fashion management, Fashion Styling, IED, Interior Design, Jewelry Design, Product Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın