İtalya’da pazarlama masterı

İtalya’da pazarlama masterı yapmak isteyenler için bugün MIP Business School’daki Omnichannel Marketing and Consumer Analytics masterının bilgilerini paylaşıyoruz. MIP Business School, Politecnico di Milano bünyesinde yer alan Management, Marketing, MBA eğitimleri veren bir okul. Tüm master programları 1 yıllık, 60 ECTS değerinde ve iş hayatına yönelik. Her bölüm için belli firmalarla anlaşmaları var.

Omnichannel Marketing and Consumer Analytics

Başlangıç tarihi: Eylül 2019

Eğitim süresi: 12 ay

Eğitim dili: İngilizce

Eğitim ücreti: 16.000€

MIP’deki marketing master programını öne çıkaran özellikler:

-Master programının IBM, UM McCann ve Nielsen firmaları ile anlaşması var. Öğrenciler eğitim süresince yapılan seminerlerde, derslerde, workshoplarda bu firmalarla direk kontak kurabiliyorlar.

-Master programı 5 modulden oluşuyor. Öğrenciler ilk 8 ay bu modullerdeki dersleri alıyorlar. Son 4 ay (Haziran-Eylül) uygulamaya yönelik proje yapıyorlar.

  1. Marketing Management
  2. Advanced Marketing
  3. Experience Design & Marketing – the Italian Way
  4. Elective courses
  5. Soft skill courses

-Master programı Marketing alanındaki Avrupa’nın en iyi 200 üniversitesi arasında 22. sırada yer alıyor. Sıralama’da İtalya’daki üniversiteler arasından Bocconi’den hemen sonra gelen 2. üniversite. Sıralamayı görmek için tıklayın.

2019 Eylül’de başlayan programın başvuruları açıldı. Başvuru şartları ve hazırlanması gereken evraklarla ilgili aşağıdaki formu doldurup bizden bilgi isteyebilirsiniz.

Vera Eğitim MIP Business School Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

Bostancı – 0216 504 20 12

 

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, MIP, Multichannel marketing management, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın