Kartell

Kartell, İtalya’nın en bilindik ve en eğlenceli mobilya markalarından biri. Kullandığı pleksi benzeri plastik malzemelerden ürettikleri sandalyeleri mutlaka görmüşsünüzdür.

 

Kartell Milano Domus Vera

Kartell markası bu seneki Domus Academy Product Design master programına sponsor oldu ve bir burs yarışması açtı. Yeni ürettikleri çocuk segmenti için yaratıcı bir ürün tasarımı istiyor adaylardan. Yarışmaya katılmak için mezun olmak veya Ocak 2019’a kadar mezun olmuş olmak gerekiyor ki, Ocak 2019’da başlayan mastera kayıt olabilin.

Masterın eğitim süresi 1 yıl, eğitim dili İngilizce. Ayrıca 2-3 ay staj içeriyor. Okulun normal ücreti 28 600 Euro. Euro’nun yükseldiği bugünlerde burs yarışmalarını mutlaka değerlendirmek lazım. Kartell’in yarışmasında başarılı olanlar %60 ila %20 arası burslarla Domus Academy Milano’da master yapma hakkı kazanacak.

Orjinal yarışma metni için CV’nizle beraber bize vera@veraedu.com adresine email atabilir veya aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Unutmadan son başvuru 5 Ekim 2018. Bu seneki yarışmalarda süre çok kısa tutulmuş. Sadece 1 ayınız var! Şimdiden başarılar, bol şanslar 🙂

 

 

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Domus Academy, Product Design, İtalya'da Eğitim, İtalyan Kültürü kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın