FABRIZIO BOSSO QUARTET

IKSV Caz Festivali işbirliği ile 2 Temmuz günü Venedik Sarayın’da trompetin otantik virtüözü Fabrizio Bosso’nun son eseri olan “State of the Art” piyanoda Julian Olivier Mazzarielli, kontrbas’da Jacopo Ferraza ve davulda Nicola Angelucci ile sunacaktır.

Repertuarlarında klasik şarkılar ve doğaçlamaya ek olarak Fabrizio Bosso’nun Ruma per Kampei, Mapa, Black Spirit, Dizzy’s Blues or Minor Mood gibi orijinal parçalarda olduğu gibi trompetçinin tartışılmaz ve kendine has tarzı ortaya çıkar. Trompetçi , grubun diğer müzisyenlerinde kişiliklerini ifade etmelerini sağlar.

Fabrizio Bosso Quartet’in performansının öncesinde Massimo Manzi Trio’nun  konseri olacaktır. Gitarda Domenico Muzietti, bas gitarda Massimo Giovannini, Avrupa sahnesindeki en önemli davulculardan biri olan Massimo Manz ve şarkıcı Elif Çağlar ile klasikler ve özgün besteler ile  en sofistike caz repertuarında bir yolculuğa götürecekler.

Giriş saat 19.00 da itibaren

Massimo Manzi Trio ve Elif Çağlar: saat 20.00

Fabrizio Bosso Quartet: saat 21.30

İstanbul İtalyan Kültür Merkezi, misafirlerine konsere 40 bedava bilet sunmaktan mutluluk duyar.

İlgilenenler, 2 Temmuz Pazartesi günü saat 12: 00’ye kadar segr.iicistanbul@esteri.it adresine adı ve soyadı ve varsa misafirininde bigilerini bildirmeleri gerekmektedir (en fazla 2 bilet alınabilir).

Email yollıyan ilk kişilerin katılımları email ile onaylanacaktır. Katılımları email ile onaylanmış olan konukların saat 19: 00’dan itibaren Palazzo Venezia’nın girişinde, fotoğraflı geçerli bir kimlik belgesi sunarak biletlerini almaları gerekmektedir.

Kaynak

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Genel, İtalyan Kültürü kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın