Milano’da burslu aksesuar tasarım masterı

Politecnico di Milano’daki 1 yıllık master programlarından Accessory Design master programı için burs imkanı devam ediyor. Accessory Design master programı Kasım 2018’de başlıyor. İngilizce. Eğitim süresi 1 yıl.

Moda tasarım ya da takı tasarım bölümlerinden mezun olanlar ya da tasarım okumuş bu alana ilgili olanlar için çok güzel bir imkan. Bursa başvuru için ek bir çalışma yapmak gerekmiyor, portfolyo ile bursa başvuru yapabiliyorsunuz.

Burs başvurusu için hangi belgeler hazırlanacak?

  • Accessory Design master başvuru formu
  • CV
  • Motivasyon mektubu
  • Portfolyo
  • Transkript
  • Diploma ya da öğrenci belgesi (son sınıfta okuyan öğrenciler için)
  • Pasaport kopyası

Burs oranları ne kadar?

Eğitim ücreti 9.000€ üzerinden 2 adet %25 burs verilecek.

%25 burs ile eğitim ücreti 6.750€ oluyor.

Son başvuru tarihi ne zaman?

29 Haziran günü en geç İtalya saati ile saat 13.00’de belgeleri bize iletmiş olmanız gerekiyor. (vera@veraedu.combilgi@veraedu.com)

Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Burs sonuçları 6 Temmuz Cuma günü email yoluyla açıklanacak.

Orjinal burs metni ve Accessory Design master başvuru formu için aşağıdaki formu doldurup bize iletin, size hemen geri dönüş yapalım.

Vera Eğitim – İtalya’da eğitim, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Accessory Design, Bölümler, Fashion Design, Jewelry Design, Polidesign, Politecnico di Milano, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar, İtalyan Devlet Okulları kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın