İtalya için Eğitim Vizesi Danışmanlığı

İtalya’daki üniversitelere başvurunuzu kendiniz yaptınız ve çok istediğiniz üniversiteden kabul aldınız. Bocconi, Politecnico, Sapienza veya herhangi bir sanat akademisinden. Şimdi sırada İtalya’da eğitim alacak bütün öğrencilerin izlemesi gereken bir konsolosluk prosedürü var.

Bu prosedür bazı öğrenciler için 2 aşamalı, bazıları için ise 3 aşamalı olarak, her defasında belgelerin itina ile hazırlanması, gerekli olanların tercümesi ve noter tastiğinin yapılması, doğru formların doldurulması ve en önemlisi duyurulan süreler içerisinde teslim edilmesini kapsayan dikkat, itina ve deneyim gerektiren, yaklaşık 3-4 aya yayılan bir süreç.

Vera Eğitim olarak 10 yılı aşkın süredir sadece İtalya’ya öğrenci gönderiyoruz.  İtalya bizim uzmanlık alanımız. Bizim aracılığımızla İtalya’ya gönderdiğimiz öğrencilerimize eğitim vizesi danışmanlığını ücretsiz olarak veriyoruz. Fakat son yıllarda gelen taleplerin artmasıyla, başvurusunu kendi tamamlamış, kendisi kabul alıp kayıt olmuş öğrencilere de İtalya için eğitim vizesi danışmanlığı vermeye başladık. 2018 – 2019 akademik yılı için hizmet bedelimiz 1000 TL + KDV.

Hizmet kapsamımız genel hatlarıyla:

  • Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında konsolosluk ön başvurusunun yapılması
  • 24 Temmuz sonrası dichiarazione di valore işleminin yine konsolosluk üzerinden yapılması
  • Öğrencinin gideceği okulun başlangıc tarihine göre Ağustos veya Eylül ayında eğitim vizesi başvurusunun yapılması

Aşağıdaki formu doldurarak bizden detaylı bilgi alabilirsiniz. İtalya’ya eğitime gidecek, başvurusunu, kabulunu, kaydını  tamamlamış olan bütün öğrencileri tebrik ederiz.

 

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı İtalya eğitim vizesi, İtalya'da Eğitim, İtalyan Devlet Okulları kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın