Milano’ya gidecekler için tavsiye: Turismo Milano

Havaların ısınması ve yazın gelmesi ile tatil planları yapılmaya başlandı. Haziran ayındaki bayram tatilinde ya da yaz tatillerinde Milano’da olacaklar için, yazın Milano’ya yaz kursuna ya da kısa süreli dil kursuna gidecekler için güzel bir sayfası paylaşmak isterim.

Milano’daki müze ve sergileri, müzik, tiyatro, dans, sinema gibi etkinlikleri, şehirle ilgili önemli bilgileri takip edebileceğiniz, metro ve şehir haritasını bulabileceğiniz bir site Turismo Milano. Ayrıca telefon uygulaması olarak da VisitMilano’yu indirebilirsiniz. Umarız Milano’ya gidecekler için faydalı olur. Linki: https://www.turismo.milano.it/wps/portal/tur/en

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı İtalya'da Gezi ve Seyahat, İtalyan Edebiyatı, İtalyan Kültürü kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın