NABA master bursları için son hafta

vera_gold_partner

Vera Eğitim, 2 yıldır NABA’nın Türkiye’deki en iyi kayıt ofisi

Merhaba!

Herkese mutlu, huzurlu, kolay ve başarılı bir hafta dileğiyle Pazartesi’ye başlıyoruz.

Uzun süredir devam eden (Evet bu sene çok uzun zaman verildi) NABA master burs yarışması için son haftaya girdik. Başvurularınıçoktan yolladığımız öğrenciler var, bugün teslim edenler var, son dakikacılar da her zaman var.

Ricamız başvurunuzu son güne bırakmayın. Olur da bir eksiklik olur ise tamalayacak zamanımız olsun. Sık sık soruyorsunuz çok başvuru oldu mu diye? Euro’nun yükseldiği bu günlerde evet, burs yarışmalarına olan talep arttı. En çok başvuru aldığımız master programları:

  • 2 yıllık interior design yüksek lisansı
  • 2 yıllık product design yüksek lisansı
  • 1 yıllık creative advertising master
  • 2 yıllık fashion design yüksek lisansı

Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz. Son hafta hala zaman var, katılmayı düşünenler aşağıdaki formu doldurarak bizden destek alabilir.

Vera Eğitim, NABA Türkiye Kayıt ofisi, 0216 504 20 12, vera@veraedu.com

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı NABA, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın