Polimoda’nın Floransa’da Üçüncü Kampüsü Açılıyor

Türkiye temsilcisi olduğumuz ünlü moda okulu Polimoda, Floransa’daki üçüncü kampüsünün açılışını resmi olarak duyurdu.

Polimoda-Manifattura-Tabacchi-02

“Manifattura Tabacchi” yani eski Devlet Tütün Fabrikası, 40’lı yılların başlarında inşa edilmiş, şehir merkezinin hemen dışında yükselen, İtalyan rasyonalist mimarinin güzel bir örneği. 2001 yılından bu yana terk edilen bina, 8 hektarlık alanı eski haline getirmek ve kültürel ekonomiye dayalı çağdaş faaliyetler için yeni bir şehir merkezine dönüştürmek amacıyla kapsamlı bir restorasyon çalışmasıyla ile birlikte Polimoda içinde yeni bir yuva olacak. 🙂

Polimoda-Manifattura-Tabacchi-05

Yeni yerde derslik, fotoğraf stüdyoları, sanat odaları, desen yapımı, terzilik, triko atölyesi mekanları, bilgisayar laboratuarları ve son teknoloji ürünü bir oditoryuma ev sahipliği yapacak. Yeni kampüsün 2019 sonbaharında açılması planlanırken, okulun son dönemdeki %+34 büyüme ile artan alan talebini karşılamak için bu Ekim’den itibaren bitişikteki binalardan birinin zemin katını kullanmayı planlıyor.

Ayrıca, bir sonraki Polimoda Fashion Show’un Haziran 2018’de Manifattura Tabacchi’de gerçekleştiği de teyit edildi.

Polimoda başarısının bu yeni aşamasını sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz ve bu konuda gelecekte sizleri bilgilendirmekten mutluluk duyacağız.

Vera Eğitim Polimoda Türkiye temsilcisi.

Danışmanlık ücretsizdir.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Genel, Polimoda, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Polimoda’nın Floransa’da Üçüncü Kampüsü Açılıyor için 1 cevap

  1. italyada, thank you ever so for you post.Much thanks again.non newtonian fluid pool

Bir Cevap Yazın