Günlük Temel İtalyanca Dersleri

Daha önce bloğumuzda yayınladığımız İtalyan Lisesi’ne yönelik özel İtalyanca ders hakkındaki yazımızı hatırlarsınız.

Kimden İtalyanca Özel Ders Almalı?

Şimdi ise sizlere İtalya’da eğitim alacak öğrencilere yönelik günlük konuşma eğitiminden bahsedeceğim.

Her ne kadar İtalya’da ingilizce olan bölümler artmış olsada, eğitim alırken aynı zamanda italyanca öğrenebilme şansı kesinlikle bir ayrıcalık. İleride ister Türkiye’de ister farklı bir ülkede kariyerinizi şekillendirin, İtalyanca bilmek altın bir bilezik olacaktır.

İtalyancayı gitmeden önce öğrenmek ise eğitim süreniz boyunca şehir içi ulaşımda, alışveriş yaparken  ve hatta yeni insanlar tanıma-sosyalleşme açısından büyük bir artı olacaktır.

Vera Eğitim olarak İtalya’da eğitim alacak öğrencilerimiz için, özel Günlük Temel İtalyanca derslerimiz mevcuttur. 10 derslik eğitimin fiyatı 1.200 tl’dir. Dilerseniz Türk, dilerseniz İtalyan hocamızdan eğitim alabilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

http://www.italyada.net, Vera Eğitim Danışmanlık’ın resmi bloğudur. Bostancı- İstanbul vera@veraedu.com

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı İtalya'da Eğitim, İtalyanca kategorisine gönderilmiş ve , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın