Domus Academy master bursları

Domus Academy’deki master bursları ilk grubu için son gün. Burs başvuruları bugün kapanıyor. Sonuçlar 4 Mayıs’ta açıklanacak. Projelerini hazırlayıp yollayan öğrenciler için heyecanlı bekleyiş bugün başlıyor.

Business Design, Fashion Design, Fashion Management, Fashion Styling and Visual Merchandising, Luxury Brand Management ve Service Design master programına burs başvuru ileten öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Heyecanla sonuçları bekliyoruz. 🙂

2. grup burs başvuruları için ise son tarih 16 Nisan. Burs başvurusu devam edenler bölümler:

-Interior and Living Design

-Product Design

-Urban Vision and Architectural Design

-Visual Brand Design

-Interaction Design

-Information Design

28.600€ eğitim ücreti üzerinden 2 tane %20, birer tane de %40, %50 ve %60 burs imkanı var. Son başvuru için son 10 gün. Burs başvurusu için detaylı bilgi almak için aşağıdaki formu doldurup bize iletin hemen sizi arayalım.

Vera Eğitim – Domus Academy Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Architecture, Bölümler, Domus Academy, information design, Interaction Design, Interior Design, Product Design, Visual Brand Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın