Food Design master öğrencimiz Hazal Benli’den mektup var

Şubat’ta Scuola Politecnica di Design Food Design masterına başlayan öğrencimiz Hazal Benli bizimle ilk yorumlarını paylaştı.

“Merhaba,

Düzenimi kurdum. Navigli’de bir eve çıktık. Okula da yakın çok memnunuz. Okul da çok güzel gidiyor. Özellikle son iki hafta çok keyifliydi.

En önemli yemek fuarlarından birisi olan Identita Golose’ye katıldık martın başında. Massimo Bottura, Carlo Cracco, Antonello Colonna, Ana Ros gibi onlarca şefin konuşmalarını dinledik, İtalyanın yiyecek ve içecek firmalarının ürünlerini denedik. Çok keyifliydi.

Son iki haftadır da Milano’daki Michelin yıldızlı restoranlarını ziyaret ediyoruz. Şefleriyle tanışıp restoran işleyişini görüyoruz. VUN Andrea Aprea, Cracco ( Şefi Carlo Cracco İtalya’da çok ünlü, Vittoria Emmanuel’in içerisinde bir restoranı var), Contraste gittiğimiz restoranlardan. Ayrıca son dersimiz de İtalyan şarapları üzerineydi. Sonrasında şarap tadımı yapmak için Osteria Brunella’ya gittik.

Tekrar haberleşmek üzere, sevgiler

Hazal Benli”

Hazal’a yorumları ve paylaştığı fotoğrafları için çok teşekkür ederiz. 🙂

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Food Design, SPD, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın