Domus Academy master bursları

Domus Academy’de 11 Eylül’de başlayacak master programları için burs başvuruları devam ediyor. Burs yarışmaları ile ilgili bölüm bölüm bloğumuzda proje detaylarını paylaşmıştık. Son başvuru tarihi 6 Nisan olan bölümler için 1 ay kadar süre kaldı.

Son burs başvuru tarihi 6 Nisan olan bölümler:

-Business Design

-Fashion Design

-Fashion Management

-Fashion Styling and Visual Merchandising

-Luxury Brand Management

-Service Design

Burs oranları: 28.600€ eğitim ücreti üzerinden her bölümden 2 kişiye %20, birer kişiye de %40, %50 ve %60 burs verilecek.

Burs başvurusu için hazırlanacak belgeler:

-Burs projesi (Her bölüm için proje konusu farklı lütfen orjinal burs metnini bizden isteyin. vera@veraedu.com, bilgi@veraedu.com.)

-Başvuru formu

-CV

-Motivasyon mektubu

-Transkript

-Diploma ya da geçici mezuniyet belgesi (Son sınıfta okuyanlar için öğrenci belgesi yeterli)

-Pasaport kopyası

-Portfolyo (Sadece Fashion Design ve Service Design bölümleri için isteniyor.)

Sonuçlar 4 Mayıs’ta email yoluyla açıklanacak. Burs yarışması orjinal metni ve başvuru formu için aşağıdaki bilgileri doldurup bize iletmeniz yeterli.

Vera Eğitim Domus Academy Türkiye resmi temsilcisi – Danışmanlık hizmetimiz ücretsiz

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Brand Management, Business Design, Domus Academy, Fashion Design, Fashion management, Fashion Styling, Service Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın