Panino Giusto

Milano’da öğle vakti uygun fiyata hızlı ve sağlıklı birşeyler yemek deyince benim aklıma ilk Panino Giusto geliyor.

Ülkemize de sanıyorum bizim İtalyan Lisesi’nden bu markayı getirenler oldu geçmişte ama tutmadı diye hatırlıyorum. Umarım yanılmıyorumdur.

Panino Giusto adından da anlaşıldığı gibi (Panino sandviç demek) lezzetli sandviçleriyle öne çıkan bir yer. Ayrıca kahve sabah saatlerinde kahve içebileceğiniz, ayaküstü atıştırabileceğiniz bir fast food yeri. Böyle dediğime bakmayın. öğle saatlerinde alt kat masaları bile dolan kapısında kuyruklar olan bir yer. Çok çeşitli sandviçleri, çorba ve salataları da var. Hatta bira ve şarap da veriyorlar. Uygun fiyata belli bir kalitede yemek yemek isteyen herkese tavsiye ederim. Son Milano seyahatinde yine uğradık ve yine çok memnun ayrıldık. Özellikle €’nun yükseldiği şu günlerde, Milano’ya yeni taşınan ve  tasarruf etmek isteyen öğrencilere duyurulur:)

panino bresaola vera egitim.jpg

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı İtalya'da Eğitim, İtalya'da Gezi ve Seyahat kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın