Domus Academy Service Design bursu

Domus Academy’de Eylül’de başlayan master programları için açılan burs yarışmalarını sizinle paylaşmıştık. Son haber Domus Academy Service Design master burs yarışması ile ilgili geldi. Yarışma Accenture Digital sponsorluğunda açıldı. Yarışmanın konusu “The future of work”. Katılımcılardan “Çalışma alanları gelecekte nasıl olacak?” sorusundan yola çıkarak bir proje geliştirmeleri isteniyor. Yarışmanın konusu yoruma açık ve detaylı olduğu için lütfen bizden orjinal metni istemeyi unutmayın.

Proje dışında hangi belgeler gerekiyor?

Diğer belgeler portfolio, CV, başvuru formu, motivasyon mektubu, transcript, diploma (diploması çıkmayanlar için öğrenci belgesi), pasaport.

Belgelerimi nereye, nasıl ileteceğim?

Bütün belgeler e-maille Domus Academy Türkiye temsilcisi Vera Eğitim’e iletiliyor. vera@veraedu.com

Son başvuru tarihi ne zaman?

6 Nisan 2018

Sonuçlar ne zaman açıklanıyor?

4 Mayıs 2018’de, e-maille duyurulacak.

Ne kadar burs veriliyor?

Okulun normal ücreti 28 600 Euro. Bu ücret üzerinden birinciye %60, ikinciye %50, üçüncüye %40 burs verilecek. Ayrıca iki kişiye %20 mansiyon ödülü var.

Başvuru formu ve orjinal yarışma metnini nasıl edinebilirim?

Aşağıdaki formu doldururarak isteyebilirsiniz.

Vera Eğitim – Domus Academy Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Domus Academy, Service Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın