NABA Yaz Kursu Burs Yarışması Açıldı

naba_yaz_kursu_burs_2018.jpg

NABA Yaz Bursu Yarışması 2018, tasarım, moda, iç mimarlık, görsel ve grafik tasarım alanlarında kendini geliştirmek isteyen herkese hitap etmektedir. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerden istenilen proje konusu şöyle: “Valizime ne koyacağım?”. Valizinizde -seçtiğiniz alanla alakalı- evinizde asla bırakamayacağınız birşey içeren yaratıcı bir proje sunmanız gerekiyor. Bir renk, nesne, kumaş parçası, bir ses… Bunun dışında birde seçiminizi destekleyen, proje konseptinizi vurgulayan -maksimum 200 kelime- yazı yazmanız yeterli.

Belgelerimi nereye, nasıl ileteceğim?

Bütün belgeler e-maille NABA Türkiye temsilcisi Vera Eğitim’e iletiliyor. bilgi@veraedu.com, vera@veraedu.com

Son başvuru tarihi ne zaman?

02 Mart 2018

Sonuçlar ne zaman açıklanıyor?

16 Mart 2018

Ne kadar burs veriliyor?

2 haftalık kurs üzerinden %50 oranında burs verilecek.

Başvuru formu ve orijinal yarışma metnini nasıl edinebilirim?

Aşağıdaki formu doldururarak isteyebilirsiniz.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı NABA, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın