Gianfranco Ferrè bursu

Bu burstan sadece EU öğrenciler faydalanabilir.

Ekran Resmi 2018-01-18 11.13.28.png

2007 yılında vefat eden dünyaca ünlü İtalyan modacı Gianfranco Ferrè aynı zamanda Domus Academy moda departmanı kurucusudur. Dior’un baş tasarımcısı olana kadar okuldaki görevine devam etmiş sonra ayrılma durumunda kalmıştır. Fakat okulun moda prensipleri hep onun vizyonunda devam etmiş ve ünün bugüne kadar korumuştur. Şimdi kendi adına kurulan vakıf bir moda tasarımı öğrencisine 10 000 Euro burs veriyor.

Bursu alabilmek için 5 outfitten oluşan bir kapsül koleksiyon hazırlamak gerekiyor.  Gianfranco Ferrè’nin çizgilerini taşıyan aynı zamanda öğrencinin kendi dünyasını yansıtan, “hacim, renk ve malzeme” ye önem veren bir kapsül koleksiyon.

Bunun dışında iletilecek belgeler portfolio, CV, motivasyon mektubu, pasaport, transcript, diploma ve Domus Academy başvuru formu.

Kapsül koleksiyon’un hangi formatlarda hazırlanacağını anlatan yarışma brief’i ve Domus Academy başvuru formu için aşağıdaki formu doldurun.

Burs miktarı: 10 000 Euro

Master başlangıç tarihi: Eylül 2018

Son başvuru tarihi: 6 Nisan 2018

Sonuçların açıklanma tarihi: 4 Mayıs 2018

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Domus Academy, Fashion Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın