Domus Academy iç mimarlık sertifika programı

Domus Academy’de bu sene farklı disiplinlerden gelen, kariyerinde farklılık yaratmak isteyen, tasarıma meraklı kişiler için yeni bir program açıldı. Programın adı Intensive Program in Interior Design.

Eğitimin tarihleri: 1 Ekim 2018 – 7 Haziran 2019

Eğitim dili: İngilizce (Üniversitenizde %100 İngilizce okuduysanız onun belgesi ya da IELTS 5.0)

Eğitim ücreti: 17.000€

Programın içerisinde hangi dersler alınıyor?

Design Foundation I (6 weeks, lecture-based), Design Foundation II (6 weeks, lecture-based), Design Practice and Prototyping (6 weeks, workshop-based), Design Practice and Communication (6 weeks, workshop-based) ve Final Design Execution (6 weeks, workshop-based).

Başvuru için neler hazırlanacak?

Başvuru formu, CV, motivasyon mektubu, üniversite diploması ve transkripti, pasaport kopyası, İngilizce belgesi, 100€ başvuru ücreti dekontu ve varsa portfolyonuz.

Başvuru formu ve hazırlanacak evraklarla ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki formu doldurup bizden bilgi isteyebilirsiniz.

Vera Eğitim – Domus Academy Türkiye resmi temsilcisi – Ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Domus Academy, Interior Design, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın