Marangoni yaz kursları 2018

Milano’nun meşhur moda okulu Marangoni’nin 2018 yaz kursları açıklandı. Marangoni’de yaz kursları 3 hafta sürüyor. 25 Haziran – 13 Temmuz arası.

Fashion Design
Fashion Image & Styling
Fashion Business
Fashion Visual Merchandising
Trend Forecasting
Fashion Buying
The Art of Illustration
Marketing of Luxury
Interior Design
Product Design

Yukardaki kurslardan birini seçebilirsiniz. Kurslara katılmak için 17 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor.

Marangoni’nin yaz kurslarının en güzel yanlarından biri konaklama için temiz bir otel/rezidans ile anlaşması olmuştur. Bu sene İbis Otel Milano Centro ile anlaşmışlar. Öğrenciler 3 hafta boyunca çift veya tek kişilik odalarda kalabilecekler. Spor salonu ve kahvaltı dahil eğitim ücretleri şöyle:

Kurs + çift kişilik odada konaklama 5500 Euro

Kurs + tek kişilik odada konaklama 5900 Euro

Sadece kurs ücreti (konaklamasını kendi ayarlayacaklar için) 4100 Euro

Detaylı bilgi ve kayıt için formu doldurmanız yeterli. Vera Eğitim, Marangoni resmi Türkiye temsilcisi

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Fashion Buying, Fashion Design, Fashion management, Fashion Startup, Fashion Styling, Interior Design, Marangoni, Product Design, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın