Ayakkabı Üretim Eğitimi

İtalya’da temsilcisi olduğumuz okulların içinde diğerlerinde ayrılan bir okul var: Ars Sutoria ayakkabı üretimi okulu. Okul tasarımdan çok üretim ve yapıma odaklı bir teknik okul. Ayakkabı üretim makinalarının kullanımı, ince işçilik ve son teknolojiler ve bunun gibi konularda eğitim veriyor. Genellikle ayakkabı üretimi ile ilgili işi olan ailelerin ve çocuklarının tercih ettiği eğitimler sunuyor.

12 haftalık Footwear Pattern Making and Prototyping eğitiminin ardından 4 haftalık Footwear Collection Design kursunu alarak toplam 16 haftada bütün bir eğitim almak ve İtalyan işçiliği ile tasarımını öğrenmek mümkün. İki kursun ücreti 11 450 Euro.

Ars Sutoria yakın zamanda kendine ait konaklama yurdunu da açtı. İtalya için nadir bir durumdur. Okulların yurdu yoktur ve İtalya’da öğrenciler paylaşımlı apartman da. Tek kişilik odalarda kalmak isteyenler için konaklama ve okul ücreti 17060 Euro. Çift kişilik odalarda paylaşımlı olarak kalmak isteyenler için ise ücret 15 564 Euro. Odaların planlarını sizin için koyduk. Biliyoruz ki öğrencilerimiz için konaklama büyük önem taşıyor.

arsutoria-accommodation-oneroom2arsutoria-accommodation-tworooms

5 Nisan 2018 ve 27 Ağustos 2018 tarihlerinde kursa başlamak mümkün. Sorularınız için bize yazabilir, aşağodaki bilgi formunu doldurabilirsiniz:

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Arsutoria, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın