Kartepe turu

Vera Eğitim yılbaşı hediyesi olarak her birimiz kendi ilgi alanına uygun birer workshop seçmiştik. Instagram hesabımızı takip edenler bilir, ara sıra öğle yemeklerini paylaşıyoruz. Lazanyalar, fırında karnıbaharlar… İşte o yemeklerin görünmeyen ustası Elmas ablamız, ofisimizin güzel enerjili insanı workshop yerine günübirlik geziye katılmayı tercih etti. Sapanca, Maşukiye, Kartepe turuna katıldı.

Elmas abla Maşukiye.jpgHavanın da güneşli ve güzel olmasıyla çok güzel bir gün geçirmiş. Sapanca gölü kıyısında bir kahvaltı molasından sonra doğanın içinde yürüyüşler, çay kahve molaları verilmiş. Kartepe’de teleferiğe binilmiş ve sucuk ekmek keyfi yapılmış. Kayak yapmak isteyenlerin hevesleri kursaklarında kalmış, çünkü henüz yeterli kar yokmuş.

Bir gün de olsa, arkadaşlar edinilmiş, sohbetler edilmiş, yeni yerler görülmüş ve günün sonunda güzel anılar kalmış.

2018’in bütün güzellikleri getirmesi dileğiyle, Vera Eğitim’den sevgiler

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın