Domus Academy burs yarışması için son 1 ay

Domus Academy’de 7 Mart’ta başlayan master programları için burs imkanı devam ediyor. Burs başvurusu için son 1 ay. Bursun geçerli olduğu bölümler:

-Business Design
-Product Design
-Luxury Brand Management
-Fashion Design
-Fashion Management
-Fashion Styling & Visual Merchandising
-Information Design
-Interaction Design
-Interior & Living Design
-Urban Vision & Architectural Design
-Service Design
-Visual Brand Design

Burs oranları %30 ve %40. Burs eğitim ücreti 28.600€ üzerinden veriliyor. %30 burs ile eğitim ücreti 20.020€, %40 burs ile eğitim ücreti 17.160€ oluyor.

Bursa başvuru için hangi belgeleri hazırlamak gerekiyor aşağıdaki formu doldurup bizden bilgi isteyebilirsiniz. Vera Eğitim Danışmanlık – Domus Academy Türkiye resmi temsilcisi Danışmanlık hizmetimiz ücretsiz.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Architecture, Brand Management, Business Design, Domus Academy, Fashion Design, Fashion management, Fashion Styling, information design, Interaction Design, Interior Design, Product Design, Service Design, Visual Brand Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın