IED’de Grafik Tasarım masterı

Ara dönemde mastera gitmek isteyenler için IED’in master programları için başvurular devam ediyor. Başvuruları devam bölümlerden biri de IED Graphic Design – focus on new media. Üniversitede grafik tasarım okuyan ve daha spesifik bir alanda ilerlemek isteyenler için güzel haber IED’deki grafik design masterı yeni medya kavramı üzerine odaklanıyor.

IED – Graphic Design – focus on new media

Program başlangıcı 20 Şubat 2018

Eğitim dili İngilizce (İngilizce seviyesini ölçmek için skype görüşmesi yapılıyor.)

Eğitim süresi 10 ay

Eğitim ücreti 18.900€

Kampüs Floransa

IED’deki Graphic Design masterı iş hayatına yönelik bir program. IED’in anlaşmalı olduğu firmalarla proje geliştirme imkanı sağlıyor. Sektör ile yakın iletişimde. Hocalar sektörden hocalar. Aynı zamanda okul sektörden kişileri konuşmacı olarak misafir ediyor. (David Moretti – Art Director WIRED Magazine, Marco Cendron – Creative Director with previous collaborations for Mondadori / ROLLING STONE Italy / GQ Italy vb.)

Başvuru için istenen belgeler: başvuru formu, CV, pasaport kopyası, transkript, diploma, motivasyon mektubu ve portfolyo. Kabul için en önemli kriter portfolyo. İtalya nasıl bir portfolyo bekler? Portfolyoda kaç parça çalışma olmalı? Hangi projelere öncelik verilmeli? Bu soruların cevapları ve başvuru için aşağıdaki formu doldurup bize iletebilirsiniz.

Vera Eğitim – IED Türkiye resmi temsilcisi, ücretsiz danışmanlık

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Graphic Design, IED, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın