Domus Academy – Bilgi Üniversitesi

Öğrencilerimizle üzüldüğümüz bir haberi paylaşacağız bugün. 8 yıldır devam eden Domus Academy- NABA ile Laureate işbirliği Ocak 2018’de son buluyor.

Milano’nun ünlü tasarım üniversitesi NABA ve master okulu Domus Academy artık Laureate Group bünyesinden çıkıyor. Laureate ağına dahil olan üniversiteler içinde ülkemizde de Bilgi Üniversitesi var. O yüzden 8 yıldır Bilgi Üniversitesi mezunları NABA ve Domus’ta %25 indirim ile eğitim alıyorlardı. (Hiç bir transcript not vs şartı aranmaksınızın). Fakat bu işbirliği Ocak 2018’de son buluyor. Yani 2018 Ocak’tan sonra okula başvurup kabul alan Bilgi son sınıf öğrencileri indirimsiz fiyattan kayıt olabilecek.

Eğer Bilgi Üniversitesi’nde okuyorsanız ve hedefiniz NABA veya Domus Academy’de yüksek lisans yapmak ise, başvurunuzu bu ay içerisinde iletin. Ocak 2018’e kadar kabul alıp kayıt olanlar (Kayıt olmak için 3000 Euro kapora yatırmak yetiyor) %25 indirimli fiyattan faydalanabilecekler.

Sorularınız için ve hızlı danışmanlık desteği için bize yazabilirsiniz: vera@veraedu.com

Herkese iyi haftalar, başarılar

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Domus Academy, NABA, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın